Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Vuorotteluvapaan sijainen kokoonpanon työtehtäviin

Työpaikat / Vuorotteluvapaan sijainen kokoonpanon työtehtäviin

Vuorotteluvapaan sijainen kokoonpanon työtehtäviin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kerava Järvenpää Tuusula Vantaa Teollisuus/tuotanto

Oletko näppärä käsistäsi tai muuten vain kiinnostunut teollisuuden kokoonpanotehtävistä ja täytät vuorotteluvapaan sijaisuuden ehdot? Voit olla jo kerryttänyt kokemusta tuotantotöistä tai etsimässä aivan uudenlaisia tehtäviä urallesi.

Etsimme asiakkaallemme Keravalle työntekijää vuorotteluvapaan sijaiseksi tuotannon kokoonpanotehtäviin, työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työskentely tapahtuu arkisin kahdessa vuorossa asiakkaamme tuotantotiloissa Keravalla. Haastavan sijainnin vuoksi toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Työtehtävät pitävät sisällään erilaisia tarkkuutta vaativia kokoonpanotehtäviä. Aiempi kokemus tuotannon töistä, sekä tekniset ammattiopinnot ja kädentaidot esimerkiksi käsitöiden parista ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten tärkeintä on tarkka työskentelyote, erinomainen asenne ja motivaatio oppia uutta.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi teollisuuden kokoonpanon mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Kokoonpanotehtävien lisäksi pääset tekemään tuotteiden laadunvarmistusta, sekä tarkastuksia. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa ja vuorotteluvapaan sijaisuuden kesto on alustavasti 1.6.-30.9.2021. Hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työhön.

Vuorotteluvapaan sijaista etsiessämme, sinun tulisi täyttää seuraavat kriteerit

Olet TE-toimistossa työttömänä työnhakijana.

  • ja olet ollut työttömänä vähintään 90 kalenteripäivää, tai

  • alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi, tai

  • Vuorotteluvapaan sijaisuuden alkaessa olet alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi meille pian, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki sähköpostitse anneli.maki@barona.fi