Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokkeja Oulun Naughty BRGR

Työpaikat / Kokkeja Oulun Naughty BRGR

Kokkeja Oulun Naughty BRGR

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Naughty BRGR Oulu

HELLOU OULUN RAVINTOLA-ALAN TUHMIMMAT TYYPIT Etsimme kivasti tuhmia tyyppejä uuden Naughty BRGRin avaukseen OULUUN. Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Oulun kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn ARVOT ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä. Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Tähän tehtävään voivat hakea kokeneet paistajat tai nuoremmat nousijat. Tärkeintä on tiimipelaaminen ja intohimo tuotteeseen. Kokin arjen työtä maustavat vaikutusmahdollisuudet Naughty BRGR:n tuotekehitykseen; jokaisen ravintolamme keittiöstä on vuosittain vaihtuva edustus Naughty BRGR:n tuotekehitysryhmässä. Kokkimme vastaavat myös oman ravintolansa päivittäisen henksuruoan suunnittelusta ja valmistuksesta. Tähän annamme vapaat kädet, kunhan tähtäät laadukkaiden makuelämysten tuottamiseen työkavereillesi

Sinulta odotamme:

Intohimoa premium burgereita kohtaan!

Olet joko parhaillaan opiskelemassa kokiksi, tai omaat jo kokin ammattitutkinnon. Meidän premium burgerimme valmistavat aina ammattikokit.

Nopeutta, aikaansaamista ja ammattiylpeyttä

Maalaisjärkeä ja korkeaa työmoraalia

Hygieniapassia

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa #tag #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Naughtyssä saat kattavan työterveyshuollon ja hyvät henkilökuntaedut. Uusi ravintola avataan kesäkuussa keskeiselle paikalle Oulun keskustaan. Tästä tulee hyvä, uskokaa meitä! Töitä on tarjolla 60/3vko tai 90/3vko sopimuksilla.

Älä myöskään stressaa hakemuksesta!

Kerro vain aiempi kokemuksesi ja tutustutaan pian lisää! Valitut hakijat etenevät seuraavaksi videohaastatteluun!