Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tarjoilijoita Oulun Naughty BRGR

Työpaikat / Tarjoilijoita Oulun Naughty BRGR

Tarjoilijoita Oulun Naughty BRGR

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Naughty BRGR Oulu

HELLOU OULUN RAVINTOLA-ALAN TUHMIMMAT TYYPIT Etsimme kivasti tuhmia tyyppejä uuden Naughty BRGRin avaukseen OULUUN. Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Oulun kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn ARVOT ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä. Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Miksi tykkäät asiakaspalvelusta? Veikkaan, että olet mielelläsi osana hyvää porukkaa ja ilmapiiri on sulle tärkeää. Olen varmaankin aika ihmisihminen. Naughtylla pääset palvelemaan rennosti ja reilusti. Se takaa mukavat päivät. Meillä myydään rempseällä otteella, tehoja säästelemättä. Me koulutamme kaikki työntekijämme paitsi työtehtäviin, niin myös ravintoloiden toimintatapoihin ja yhteisölliseen kulttuuriin. Naughtyn tuhmassa jengissä vitsi lentää ja tunnelma on tiivis ja viihtyisä.

Tarjoilijoilta odotamme:

Hygieniapassia

Täysi-ikäisyyttä

Aurinkoista asiakaspalveluasennetta ja uskallusta tuoda omaa persoonallisuutta palveluun

Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös vahvoja tiimityöskentelytaitoja

Tilannetajua sekä reipasta otetta myyntityöhön

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa #tag #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Naughtyssä saat kattavan työterveyshuollon ja hyvät henkilökuntaedut. Uusi ravintola avataan kesäkuussa keskeiselle paikalle Oulun keskustaan. Tästä tulee hyvä, uskokaa meitä!

Älä myöskään stressaa hakemuksesta!

Kerro vain aiempi kokemuksesi ja tutustutaan pian lisää! Valitut hakijat etenevät seuraavaksi videohaastatteluun!