Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Vuoromestari Oulun Naughty BRGR

Työpaikat / Vuoromestari Oulun Naughty BRGR

Vuoromestari Oulun Naughty BRGR

Hakuaika päättyy 25.04.2021

Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Naughty BRGR Oulu

HELLOU OULUN RAVINTOLA-ALAN TUHMIMMAT TYYPIT Etsimme kivasti tuhmia tyyppejä uuden Naughty BRGRin avaukseen OULUUN. Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Oulun kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn ARVOT ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä. Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Esimieshommista saa just niin paljon irti, kuin itse päättää. Tai sitten se on mielenkiintoinen matka ihmismielen sopukoihin, motivointiin ja yleisesti tiimityöskentelyyn. Meillä nuoret ja suht kokemattomatkin voivat päästä johtamaan, mikä ei ole asia, mitä kannattaa ylenkatsoa tässä maailmassa. Vuoromestarit ovat vastuussa keittiötoiminnoista ja tiiminsä timanttisesta yhteistyöstä. Tiimiveturina sun tulee olla välittävä, johdonmukainen ja reilu.

Vuoromestarin tehtävänä on

Toimia keittiömestarin oikeana kätenä

Keittiöhenkilökunnan johtaminen suorittavassa vuorossa

Premium burgereiden loihtiminen

Toiminnan kehittäminen yhdessä keittiömestarin kanssa

Odotamme sinulta:

Intohimoa premium burgereita kohtaan!

Kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä ja johtaa keittiön toimintaa hektisessä ympäristössä

Maalaisjärkeä ja korkeaa työmoraalia

Hygieniapassia

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa #tag #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Naughtyssä saat kattavan työterveyshuollon ja hyvät henkilökuntaedut. Uusi ravintola avataan kesäkuussa keskeiselle paikalle Oulun keskustaan. Tästä tulee hyvä, uskokaa meitä!

Älä myöskään stressaa hakemuksesta!

Kerro vain aiempi kokemuksesi ja tutustutaan pian lisää! Valitut hakijat etenevät seuraavaksi videohaastatteluun!