Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Vuoropäällikkö Oulun Naughty BRGR

Työpaikat / Vuoropäällikkö Oulun Naughty BRGR

Vuoropäällikkö Oulun Naughty BRGR

Hakuaika päättyy 25.04.2021

Oulu Hotelli- ja ravintola-ala Naughty BRGR Oulu

HELLOU OULUN RAVINTOLA-ALAN TUHMIMMAT TYYPIT Etsimme kivasti tuhmia tyyppejä uuden Naughty BRGRin avaukseen OULUUN. Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Oulun kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn ARVOT ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä. Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Esimieshommista saa just niin paljon irti, kuin itse päättää. Tai sitten se on mielenkiintoinen matka ihmismielen sopukoihin, motivointiin ja yleisesti tiimityöskentelyyn. Meillä nuoret ja suht kokemattomatkin voivat päästä johtamaan, mikä ei ole asia, mitä kannattaa ylenkatsoa tässä maailmassa. Vuoropäälliköt ovat vastuussa salin toiminnoista ja tiiminsä timanttisesta yhteistyöstä. Tiimiveturina sun tulee olla välittävä, johdonmukainen ja reilu.

Toivomme sinulta

Hieman kokemusta ravintola-alan esimiestehtävistä

Paineensietokykyä sekä tahtoa viedä asiat huolellisesti loppuun

Kiinnostusta ihmisiin sekä kykyä ottaa tilanne haltuun omassa vuorossasi

Sujuvaa suomen kieltä suullisesti & kirjallisesti

Hygienia-ja anniskelupasseja

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa #tag #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Naughtyssä saat kattavan työterveyshuollon ja hyvät henkilökuntaedut. Uusi ravintola avataan kesäkuussa keskeiselle paikalle Oulun keskustaan. Tästä tulee hyvä, uskokaa meitä.

Älä myöskään stressaa hakemuksesta!

Kerro vain aiempi kokemuksesi ja tutustutaan pian lisää! Valitut hakijat etenevät seuraavaksi videohaastatteluun!