Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kuntosalivastaava Lohja

Työpaikat / Kuntosalivastaava Lohja

Kuntosalivastaava Lohja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lohja Asiakaspalvelu/palvelu Fitness24Seven Oy

Kiinnostaako työskentely liikunnan ja hyvinvoinnin parissa? Oletko energinen asiakaspalvelija, jolla on jo ehkä kokemusta liikunta-alalta? Haetko vastuullista työtä, jossa pääset myös kasvamaan sekä kehittymään? Mikäli vastasit näihin kyllä, jatka lukemista - meillä on sinulle paikka avoinna!

Miksi meille?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme timanttista asiakaspalvelijaa uudelle avautuvalle salillemme Lohjalle. Työsuhde on vakituinen ja työsuhde solmitaan Fitness24Sevenin kanssa.

Työaika on ma-pe klo 11.15-19.15 välillä ja työtuntimäärä on 30 viikossa. Työt alkavat koulutusviikon merkeissä Toukokuun puolella. Tarjoamme sinulle luonnollisesti perehdytyksen lisäksi modernit työvälineet ja kilpailukykyiset ison talon edut.

Tehtäväkenttäsi

Huikeiden työntekijöidemme ansiosta Fitness24Sevenin asiakastyytyväisyys on vuodesta toiseen erittäin korkea ja se on meille ylpeyden asia. Meille jokainen treenaaja voi tulla sellaisenaan kuin on, ja tässä sinulla on tärkeä rooli; olet salin tunnelmanluoja ja vastaat jäseniemme viihtyvyydestä sekä kannustat heitä iloisella asenteellasi. Pääset roolissasi myös vetämään pienimuotoista jumppaa asiakkaillemme.

Kuntosalivastaavana pääset auttamaan monipuolisesti jäseniämme erilaisissa treeniä tukevissa tilanteissa. Huolehdit kokonaisvaltaisesti uusien ja nykyisten jäsenien asiakassuhteista ja varmistat, että jäsenasiat ovat ajan tasalla. Osaamistasi ja kehittymistä ylläpitävät erilaiset työn puolesta järjestettävät koulutukset.

Salisi on valtakuntasi. Vastuullasi ovat yleiset asiat, kuten tuotteiden tilaus ja kuorman purku. Varmistat, että sali on viihtyisä ja siitä, että tavarat ovat siististi oikeilla paikoillaan.

Sinulleko?

Olet se, jolle asiakaspalvelu ja muiden kannustaminen sekä auttaminen on luontaista. Toivomme löytävämme aurinkoisen, monet langat käsissä pitävän ja itseohjautuvan henkilön joukkoomme. Tehtävä on itsenäinen ja ajoittain hektinen, mutta siitä huolimatta saat asioita aikaiseksi sovitussa aikataulussa.

Arvostamme liikunta-alan koulutusta ja kokemusta, mutta tärkeintä on kuitenkin halusi oppia ja kehittyä alalla. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, vaan tuemme sinua ja tavoitteenamme on kasvattaa sinusta huipputekijä!

Klikkaa itsesi sivustolle ja lue lisää millaista on olla Fitness24Seveniläinen!

Etkö enää et malta olla laittamatta hakemusta? Vakuuta meidät ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla!Jos haluat tietää tehtävästä lisää, olethan rohkeasti yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Mia Tammisto arkisin klo 11-14. Mian tavoitat numerosta 0505166780