Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

NC-koneistaja

Työpaikat / NC-koneistaja

NC-koneistaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Teollisuus/tuotanto Neles Finland Oy

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Neles Finland Oy:lle NC-koneistajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä tuotantotilanteesta riippuen ja vuonna 2011 avattu moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työskentelet Neles Finland Oy:n Hakkilan venttiilitehtaalla kappaleiden valmistuksessa NC-työstökoneilla. Valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja niiden sisäosia - pienisarjatuotantona. Koneistamo kattaa yhteensä 60 työstökonetta.

Olet kone-/metallialan koulutuksen saanut koneistuksen ammattilainen ja sinulla on vahva ammattitaito koneistuksesta NC-työstökoneilla. Katsomme eduksi kokemuksen työstökoneiden ohjelmoinnista, erilaisista ohjauksista ja lyhyistä sarjoista, sekä eri kokoisista kappaleista.

Vastuullisuus ja oma-aloitteellisuus, sekä ratkaisukeskeisyys kuvaavat tekemistäsi. Tämän lisäksi odotamme aitoa kiinnostusta työmenetelmien kehittämiseen ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Odotamme hyvää suomen kielen taitoa ja opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään 2-vuorossa, mutta katsomme 3-vuorovalmiuden eduksi.

Metso tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi erinomaisissa työolosuhteissa. Saat osaavien ja mukavien työkavereiden tuen sekä perusteellisen perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi tai sitten puhelimitse Ari Kumlanderilta arkisin klo. 16.00 – 17.00 välillä puh. 043 824 4449.