Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Aloitteleva koneistaja

Työpaikat / Aloitteleva koneistaja

Aloitteleva koneistaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Teollisuus/tuotanto Neles Finland Oy

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Neles Finland Oy:lle aloittelevia NC-koneistajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on 2-vuorotyötä tuotantotilanteesta riippuen ja vuonna 2011 avattu moderni tehdas sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla.

Työskentelet Neles Finland Oy:n Hakkilan venttiilitehtaalla kappaleiden valmistuksessa NC-työstökoneilla. Valmistettavat tuotteet ovat prosessiteollisuuden venttiileitä ja niiden sisäosia - pienisarjatuotantona. Koneistamo kattaa yhteensä 60 työstökonetta.

Sinulla on tehtävään sopiva ammatillinen koulutus tai olet kiinnostunut kouluttautumaan oppisopimuskoulutuksen kautta koneistuksen ammattilaiseksi. Sinulta odotamme erinomaisen motivaation ja oppimiskyvyn lisäksi positiivista asennetta sekä tiimityötaitoja. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen koneistuksesta esim. työharjoittelusta tai kesätöistä.

Jos olet valmis sitoutumaan työhön pidemmäksi aikaa ja haluat aidosti kehittyä alan ammattilaiseksi, niin tällaista paikkaa ei usein ole tarjolla. Odotamme hyvää suomen kielen taitoa ja opastus tehtäviin tapahtuu suomeksi ja työtä tehdään 2-vuorossa, mutta katsomme 3-vuorovalmiuden eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä luotettavan ja ison kansainvälisen yrityksen palvelukseen vakituiseen työsuhteeseen. Takaamme sinulle osaavien ja mukavien työkavereiden tuen ja perusteellisen perehdytyksen, sekä suuren yrityksen edut ja mahdollisuuden kehittyä koneistuksen ammattilaiseksi.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa välittömästi oheisen linkin kautta.

Suoritamme tarvittaessa ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi