Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Osallistuva logistiikkatyönjohtaja

Työpaikat / Osallistuva logistiikkatyönjohtaja

Osallistuva logistiikkatyönjohtaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Rakennusala Barona Rakennus Oy

Oletko sinä jo kokemusta kerryttänyt ahkera ja vastuuntuntoinen työnjohtaja? Tykkäätkö monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä, jossa pääset kohtaamaan ihmisiä ja näkemään myös omien käsiesi jäljen?

Suomen Rakennuslogistiikka Oy etsii osallistuvaa logistiikkatyönjohtajaa Tampereen maineikkaalle Kansi ja areena -työmaalle. Työtä tehdään arkisin iltavuorossa klo 13:30–22 välisenä aikana. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä, ja hyvälle tekijälle on tarjolla työtä pitkäksi ajaksi.

Työssäsi pääset tekemään monipuolisia tehtäviä suuren huippuammattilaisjoukkomme osallistuvana työnjohtajana. Saat käyttää omaa ammattitaitoasi myös osaamistasi vastaavissa käytännön tehtävissä. Suomen Rakennuslogistiikalla ja työmaalla sinun näkemystäsi ja kokemustasi arvostetaan.

Kansi ja areena -työmaalla pääset jättämään kättesi jäljen Suomen vetovoimaisimman kaupungin siluettiin ja sydämeen vuosikymmeniksi. Tämä työmaa on koko Tampereen keskiössä tulevien vuosien ajan!

Luemme hakijoiden eduksi:

• Työkokemuksen nokkamiehenä/työnjohtajana toimimisesta

• Voimassa oleva työturvallisuuskortin

Tarjoamme sinulle: 

• Kilpailukykyisen palkan, joka määräytyy kokemuksesi ja alan työehtosopimuksen mukaan

• Reilun ja turvallisen työympäristön sekä ilmapiirin. Työtyytyväisyytemme on 4.25/5!

• Monipuoliset työmahdollisuudet ainutlaatuisella työmaalla

• Osaamistasi vastaavan työnkuvan, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi

• Kaikki tarvitsemasi varusteet ja työkalut

• Kattavan työterveyshuollon Terveystalossa

Kuulostaako hyvältä? Niin meistäkin! Jätä hakemuksesi rekrybotin tai hakemuslinkin kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Tiina Junnila, jonka tavoitat numerosta 050-3402019. Voit myös soittaa suoraan Suomen Rakennuslogistiikan työnjohtajalle Pauliina Laaksoselle numeroon 040-5038814.