Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Huoltamokahvilatyöntekijöitä kesäksi Shell Hirvaskankaalle

Työpaikat / Huoltamokahvilatyöntekijöitä kesäksi Shell Hirvaskankaalle

Huoltamokahvilatyöntekijöitä kesäksi Shell Hirvaskankaalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Äänekoski Laukaa Jyväskylä Muurame Hotelli- ja ravintola-ala Restel Liikenneasemat Oy

Oletko ”kyllä onnistuu” –asenteella varusteltu aktiivinen ikiliikkuja, joka nauttii intensiivisestä työtahdista? Kaipaatko työltäsi monipuolisuutta, vaihtelevuutta ja mahdollisuutta haastaa itseään? Tule kahvilatyöntekijäksi Shell Hirvaskankaan huoltoasemalle!

Tätä monipuolisempaa ja antoisampaa työtä on hankala löytää, sillä meillä pääset näyttämään kyntesi kahvilapuolen asiakaspalvelutehtävissä ja pidät nälkäiset tielläliikkujat tyytyväisinä valmistamalla ruokatuotteita. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotakin uutta. Meiltä saat myös mahtavat valmiudet työelämään; jos pärjää meillä, pärjää missä vain!

Tarjoamme sinulle rennon ja rempseän työyhteisön kesälle 2021. Työsuhde on määräaikainen touko-/kesäkuulta aina syyskuulle saakka, jolloin sopimustuntimääräsi on keskimäärin 90h/3vko. Halutessasi voit tehdä tunteja myös muilla Shell-liikenneasemilla.

Hirvaskankaan Shell HelmiSimpukka on auki vuorokauden ympäri, joten työ on kolmivuorotyö sisältäen myös yötyötä. Tehtävä edellyttää täysi-ikäisyyden.

Arvostamme hakijoissa ennen kaikkea reipasta tekemisen meininkiä sekä joustavaa asennetta työntekoa kohtaan. Kahviloidemme HELMET ovat aurinkoisia asiakaspalvelijoita, joilla on hymy herkässä. Meillä pärjää iloinen, asiakaspalveluhenkinen, reipas ja huumorintajuinen tyyppi; me kyllä perehdytämme sinut tehtävään.

Työtehtäviin kuuluu kaikki huoltamokahvilatyöntekijän tehtävät kassa- ja salityöskentelystä pikaruoan ja vitriinituotteiden valmistukseen sekä siivoustöihin, ja erityisesti hyvät asiakaspalvelutaidot luetaan eduksesi. Huomiothan, että sinulta tulee löytyä myös hygieniapassi.

Oletko sinä ketjumme uusi helmi?

Mikäli koet kuuluvasi Helmeen porukkaan, jätäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat yksikön esimieheltä Johanna Moisiolta numerosta 044 523 8572.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä