Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Särmääjä Outokumpuun

Työpaikat / Särmääjä Outokumpuun

Särmääjä Outokumpuun

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Outokumpu Teollisuus/tuotanto

Aloitetaanko puhtaalta TYÖpöydältä? Säntilliset särmääjät, jatkathan lukemista!

Etsimme asiakkaallemme Outokumpuun Särmääjää.

Työtehtävinäsi ovat särmääjän tehtävät ohutlevytuotteiden parissa. Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta sinulla olisi oltava valmius 2-vuorotyöhön. Työ on alkuun vuokratyöpaikka, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Arvostamme omatoimisuutta, kuvanlukutaitoa, tarkkuutta sekä motivoitunutta työskentelyasennetta. Sinulla on joko metallialan koulutus tai harrastuneisuutta metallin parissa. Eduksi katsomme kokemuksen särmäystöistä, eli sinulla tulisi olla kyky myös itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen jälkeen.

Tarjoamme käyttöösi modernit ja viihtyisät työskentelytilat ja mikä tärkeintä. Kauttamme saat e-työturvallisuusperehdytyksen.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi