Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähitukihenkilö projektiin teknisiin tuki- ja asennustehtäviin

Työpaikat / Lähitukihenkilö projektiin teknisiin tuki- ja asennustehtäviin

Lähitukihenkilö projektiin teknisiin tuki- ja asennustehtäviin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa IT/tietoliikenne Barona IT Oy

Etsimme asiakkaallemme reipasta ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa lähitukihenkilöä monipuolisiin teknisiin tuki- ja asennustehtäviin Helsinkiin. Onko sinulla aikaisempaa kokemusta loppukäyttäjätuesta sekä erilaisista teknisistä ongelmanratkaisutehtävistä ja olet etsimässä vastaavia tehtäviä? Tehtävä on kestoltaan kolmen kuukauden määräaikainen projekti, jonka päätteeksi voi olla tarvetta pidemmällekin työsuhteelle.

Tulet työllistymään asiakkaamme IT-tiimiin ja pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa niin työasemiin, oheis- ja verkkolaitteisiin sekä mobiililaitteisiin liittyen. Työ pitää sisällään tietokoneiden, käyttöjärjestelmien ja erilaisien ohjelmistojen asentamista, oheislaitteiden käyttöönottoa sekä erilaisien teknisien ongelmien ratkaisemista. Toimit vahvasti asiakasrajapinnassa, joten työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Työ tapahtuu asiakkaamme toimitiloissa Helsingissä, satunnaisia keikkoja saatetaan joutua tekemään myös Vantaalla.

Toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta vastaavista lähitukihenkilön/IT-tuen työtehtävistä sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme myös harrastuneisuuden eduksi, joten kerrothan meille minkälaista osaamista sinulle on mahdollisesti kertynyt myös työelämän ulkopuolelta. Työntekijänä toivomme, että olet oma-aloitteinen, huolellinen ja innokas tarttumaan uusiin työtehtäviin. Sinulle on tärkeää saattaa annetut työtehtävät loppuun saakka. Tulet luontevasti toimeen erilaisien ihmisien kanssa ja tiimissä työskentely on sinulle mieluisaa. Tehtävän hoitaminen ei edellytä autoa, mutta ajokortin omistaminen on plussaa.

Työsuhde on määräaikainen ja kestää arviolta kolme kuukautta. Määräaikaisuuden päätteeksi voi olla optio jatkolle! Työaika (37,5 h/vko) sijoittuu arkipäiviin (ma-pe, klo 8 - 16). Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä huhtikuussa. Työnantajana tehtävässä tulee toimimaan Barona IT Oy.

Toivomme:

  • Soveltuvaa koulutusta IT alalta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
  • Windows-käyttöjärjestelmien ja Office/O365 ympäristön hyvää hallintaa
  • Kokemusta ohjelmien ja käyttöjärjestelmien asennustehtävistä
  • Työasemien lisälaitteiden tuntemusta (mm. tulostimet, verkkolaitteet)
  • Kokemus AD-käyttäjähallinnasta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä IT-tuen tehtävien parissa
  • Ammattitaitoisen ja rennon työyhteisön

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla. Tehtävään valituille henkilöille teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.