Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Asiakaspalvelun ammattilainen esimiestehtäviin Finnkinolle

Työpaikat / Asiakaspalvelun ammattilainen esimiestehtäviin Finnkinolle

Asiakaspalvelun ammattilainen esimiestehtäviin Finnkinolle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Kulttuuri/humanistinen ala Finnkino Kinopalatsi Turku

Rakastatko elokuvia sekä vauhtia ja vaihtuvia tilanteita? Kaipaatko ihmisläheiseen työhön upeissa maailmanluokan puitteissa? Osaatko pitää langat käsissäsi ja hymyn huulillasi tiukoissakin tilanteissa? Haluatko olla mukana luomassa asiakkaillemme ensiluokkaista elokuvaelämystä?

Etsimme Finnkinon Turun Kinopalatsiin Asiakaspalveluvastaavaa (Guest Experience Supervisor) esimiestehtäviin vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Haasta itsesi ja hae mukaan huippujengiin!

Turun talousalueelle avataan vuonna 2022 täysin uusi elokuvateatteri kauppakeskus Myllyyn. Asiakaspalveluvastaavana pääset myös osaksi Myllyn teatterin esimiestiimiä ja mukaan uuden teatterin käynnistämiseen.

Tehtävässä toimit osana esimiestiimiä teatteripäällikön alaisuudessa ja vastaat teatterin käytännön toiminnasta sekä asiakaspalveluprosesseista työvuorosi aikana. Pääset työskentelemään nimettyjen henkilöiden lähiesimiehenä ja kannustat heitä entistä parempaan asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Lisäksi tehtävääsi kuuluu luonnollisesti teatterin todellisten tähtien, asiakkaidemme, auttaminen ja opastaminen sekä myyntityö teatterissa. Työskentelet vaihtelevissa työvuoroissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Odotamme sinulta energistä ja ihmisläheistä työotetta sekä erinomaisia tiimityötaitoja. Toivomme myös aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä kykyä hallita suuria kokonaisuuksia ja useita samanaikaisia prosesseja. Myös luovuus ja kehittämismyönteisyys sekä innostava johtamisote katsotaan eduksi.

Finnkinolla sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi ja rakentaa omannäköisesi urapolku. Ihastut varmasti myös Finnkinon lämminhenkiseen työyhteisöön, jossa viihdytään isolla sydämellä. Etuihimme kuuluvat muun muassa laaja työterveyshuolto ja elokuvaetu. Palkkaus sopimuksen mukaan, liitäthän hakemukseesi siis myös palkkatoiveen.

Kuulostaako tehtävä juuri siltä, mitä olet etsinyt? Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta lisää! Täytä hakemuksesi mieluiten jo tänään oheisen linkin kautta. Teemme valintoja jo hakuaikana. Toivomme, että pystyt aloittamaan työssäsi kevään aikana.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Lisätietoja tehtävästä antaa Linda Nevanpää 0503080932 / linda.nevanpaa@barona.fi. Parhaiten tavoitat ma 29.3.2021 klo 10-11 tai to 1.4.2021 klo 14-15.