Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Puhdistustyöntekijä (suurtehoimuautonkuljettaja)

Työpaikat / Puhdistustyöntekijä (suurtehoimuautonkuljettaja)

Puhdistustyöntekijä (suurtehoimuautonkuljettaja)

Hakuaika päättyy 25.04.2021

Kemi Teollisuus/tuotanto

Jos haluat olla tekemässä likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleen käytettävää ja olla mukana purkamassa vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta, niin olet etsimämme tekijä. Asiakasyrityksemme kaipaa joukkoonsa vahvistusta puhdistutehtäviin/ imupaineautonkuljettajaksi.

Tehtävässä toimit puhdistustyöntekijänä tai suurtehoimuauton kuljettajana teollisuuden suurissa seisakeissa. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta toivomme sinulta kuitenkin päivystys- ja 2-vuorovalmiutta.

Odotamme hakijoilta normaalia fyysistä kuntoa sekä hyvää ja pelotonta asennetta raskasta ja välillä likaistakin työtä kohtaan. Työtehtävät edellyttävät valmiutta matkatöiden tekemiseen ja joustavuutta työpäivän pituuden suhteen. Tehtävässä suureksi eduksi nousee työturvallisuus- ja BC-ajokortti sekä kuorma-autonkuljettajan ammattipätevyys. Aikaisempi kokemus teollisuuden, rakennusalan tai kiinteistöalan tehtävässä luo hyvän pohjan tehtävässä pärjäämiselle.

Olisiko sinusta mahtavan tiimiin uudeksi jäseneksi? Tässä tehtävässä pääset työskentelemään dynaamisessa ja mielenkiintoisessa työympäristössä kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä työssä ja oppia uutta. Valituille henkilöille järjestetään perusteellinen perehdytys ja opastus työhön.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksen Baronalle mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Kaikkiin hakuun liittyviin tiedusteluihin vastaa rekrytointikonsultti Jani Haapaniemi puh. 050-5059211 - jani.haapaniemi@barona.fi