Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Osa-aikainen varastotyöntekijä Nurmijärvelle

Työpaikat / Osa-aikainen varastotyöntekijä Nurmijärvelle

Osa-aikainen varastotyöntekijä Nurmijärvelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Nurmijärvi Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö joustavaa osa-aikatyötä esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen? Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään mukavassa ja siistissä työympäristössä mahtavien työkavereiden kanssa, tämä paikka on juuri sinulle!

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Nurmijärvelle. Tarjoamme monipuolista työtä eri osastoilla. Työtehtäviä ovat mm. äänikeräily, pakkaus, laadunvalvonta ja muut vaihtelevat varastotehtävät. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa logistiikka-alan työkokemusta, sillä tarjoamme kaikille työntekijöille laadukkaan perehdytyksen työtehtäviin. Hakemamme henkilöt ovat reippaita, oma-aloitteisia ja tunnollisia. Tässä työssä asenne ratkaisee!

Työvuorot painottuvat arkipäiville klo 6-22 välille. Töitä on keskimäärin 1-3 vuoroa viikossa asiakkaan tarpeen ja oman käytettävyytesi mukaan. Kesällä vuoroja saattaa todennäköisesti olla enemmäkin tarjolla. Aloitus työssä on heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja toivomme että pystyt sitoutumaan työhön ainakin vuoden loppuun saakka. Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuajan aikana, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!