Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myyntiassistentti Oomi Oy:lle

Työpaikat / Myyntiassistentti Oomi Oy:lle

Myyntiassistentti Oomi Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Vantaa Lahti Oulu Pori Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Toimistotyö Oomi Oy

Onko energia-ala sinulle entuudestaan tuttu toimintaympäristö? Oletko tehtäviin tarttuva ja aikaansaava henkilö, jolla ei mene sormi suuhun monipuolisten tehtävien hoitamisessa? Kannattaa jatkaa lukemista!

Haemme nyt asiakkaallemme Oomi Oy:lle myyntiassistenttia määräaikaiseen 6 kuukauden työsuhteeseen.

Keskeisenä tehtävänäsi on yritysmyynnin onnistumisen tukeminen vastaamalla myynnin taustatehtävien hoitamisesta tehokkaasti. Käytännössä olet myyjien tukena tarjous- ja myyntitilanteissa, laadit tarjousdokumentteja sekä vastaat yrityssopimusten hallinnasta järjestelmissä. Asiakaspalvelu ja yhteydenpito niin sisäisten- sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa on tehtävässä keskeistä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä reipasta työotetta. Työssäsi pärjäät järjestelmällisellä, tarkalla ja täsmällisellä työasenteella sekä hyvillä vuorovaikutustaidoilla. Sinulta löytyy hyvät IT-käyttötaidot (MS Office) ja aikaisemman kokemuksesi myötä tunnet jo ehkä energia-alan ohjelmistoja. Aikaisempi kokemuspohja energia-alan myynnin tukitehtävistä on ehdoton etu. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen hallintaa ja koulutustaustasi tukee tehtävässä menestymistäsi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan voimakkaasti kehittyvän yrityksen myyntitiimiin, jossa on iloinen, avoin ja rento tekemisen meininki. Oomin 50 hengen porukka on Vantaalla, Porissa, Lahdessa ja Oulussa. Työskentelypaikkasi voi olla jokin näistä etätyön ohella. Aloitus tehtävässä tapahtuu mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Kiinnostuitko? Viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona myynnin ja kaupan toimialan rekrytointipäällikkö Heikki Inhala.