Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Johtaja yrityspalveluliiketoimintaan Cursor Oy:lle

Työpaikat / Johtaja yrityspalveluliiketoimintaan Cursor Oy:lle

Johtaja yrityspalveluliiketoimintaan Cursor Oy:lle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Pyhtää Loviisa Hamina Miehikkälä Virolahti Myyntitehtävät Johtotehtävät Markkinointi/mainonta Cursor Oy

Sykkiikö sydämesi sille, että pääset yhdessä tiimisi kanssa tukemaan oman alueen yrittäjyyden ja yritystoiminnan kasvua? Haluatko olla mukana tukemassa yrittäjiä kohti unelmien yrittäjyyttä? Löytyykö sinulta näkemystä ja osaamista olla mukana kehittämässä koko seudun elinvoimaa sekä yrittäjätoimintaa? Tässä voi olla sinun paikkasi!

Asiakkaamme Cursor Oy tukee omilla palveluillaan monipuolisesti oman alueensa yrittäjyyttä kasvamaan- ja kehittymään. Haemme nyt heille Johtajaa yrityspalvelut liiketoimintaan.

Tehtäväsi on yhdessä tiimisi kanssa tukea seudun yrityksiä kasvamaan ja kehittymään. Mahdollistat toiminnallasi alueen uuden yrittäjyyden sekä olemassa olevan yritystoiminnan kehittymisen. Olet keskeisesti kehittämässä Cursor Oy:n yrityksille suunnattuja tuotteistettuja palveluita sekä toimit yrityspalvelutiimin esimiehenä. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle ja olet johtoryhmän jäsen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa yritystoiminnan (erityisesti PK sektori) tuntemusta sekä elinkeinoelämän tuntemusta. Olet ulospäinsuuntautunut, verkostoidut luontevasti ja teet sujuvasti tiivistä yhteistyötä asiakaskuntasi eri sidosryhmien kanssa kuten kunnat, kaupungit ja yrittäjäjärjestöt. Sinulta löytyy digitaalinen osaaminen sekä taito uusien teknologioiden hyödyntämiseen yritysten liiketoiminnan kehittämiseksi. Yrityskentän paikallistuntemus (Kymenlaakso, erityisesti Kotkan-Haminan ja Loviisan seutu) on tehtävässä menestymisen kannalta sinulle todennäköisesti eduksi.

Johdat tiimiäsi päämäärätietoisesti ja ammattimaisesti. Työssäsi asetat asiakkaiden tarpeet prioriteettilistan kärkeen ja kykenet luontevasti erilaisten haasteiden ratkaisuun. Sinulla on myynnillinen ote työhösi ja konkreettiset tulokset ovat sinulle tärkeitä. Olet vuorovaikutustaitoinen henkilö, joka tekee töitä rohkeasti menestymisen eteen. Sinulta löytyy hyvät suulliset-, ja kirjalliset viestintätaidot, joiden avulla kykenet luomaan ympärillesi positiivisen aikaansaavan ilmapiirin. Koulutustaustasi ja aikaisempi kokemuksesi esimiestyöstä tukee tehtävässä menestymistäsi. Työkielenä on pääasiassa suomi, mutta tulet toimeen sujuvasti myös englannilla.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän Itäisen Suomenlahden rannikkoalueen elinkeinoelämän kehittämisen edistäjänä. Työssäsi menestymistä ovat tukemassa asiantunteva sekä osaava tiimisi ja koko organisaation tuki.

Viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ohessa olevan "hae työpaikkaa" hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Barona Myynnin ja Kaupan Myyntijohtaja Jussi Rissanen p. 040 540 3634 soittoaikoina ke 31.3.2021 klo 11.00 - 13.00 ja ke 7.4.2021 klo 12.00 - 14.00.

Cursor Oy:n toimitusjohtaja David Lindström p. 040 190 2501 soittoaikana ti 30.3.2021 klo 15.30 - 17.30.