Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokki Kotkaan kesäksi

Työpaikat / Kokki Kotkaan kesäksi

Kokki Kotkaan kesäksi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kotka Hamina Loviisa Porvoo Hotelli- ja ravintola-ala

Etsimme asiakkaallemme kokkeja kesän ajaksi Kotkaan!

Etsimme kokkeja, joilla on jo aikaisempaa kokemusta keittiötyöskentelystä sekä alan koulutus. Voit olla esimerkiksi alalta valmistunut kokki tai kenties jo alan konkari. Hakemamme henkilö ei säikähdä kiirettä, vaan paremminkin motivoituu työn hektisessä sykkeessä, satoi tai paistoi. Työ vaatii paineensietokykyä ja ripeyttä sekä erinomaista asennetta sesonkityöskentelyyn. Toivomme sinulta erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua toimia tiimissä, jotta olet omalta osaltasi luomassa mahtavaa työporukkaa. Tehtävä vaatii suomen kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristö ja mahtavat työkaverit. Saat hienon mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa. Lisäksi saat meiltä Suomen suurimman henkilöstöpalveluorganisaation tuen koko työsuhteen ajaksi.

Työt alkavat toukokuun alussa ja kestävät aina elokuun loppuun saakka. Työpaikka sijaitsee aivan Kotkan sydämessä upeassa merimaisemassa, joten pääset paikalle helposti.

Jos olet vailla uusia haasteita aurinkoisessa Kotkassa, jätä meille hakemus! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Huomioithan kuitenkin, että vastaanotamme hakemuksia vain järjestelmämme kautta.