Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sähköasentajia komennustyöhön

Työpaikat / Sähköasentajia komennustyöhön

Sähköasentajia komennustyöhön

Hakuaika päättyy 26.04.2021

Helsinki Joensuu Tampere Lahti Turku Oulu Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto Barona Tekniikka & Asennus Oy

Kiinnostaisiko sinua komennustyöt tulevana keväänä tai kesänä? Barona Tekniikka & Asennus Oy hakee kesän sesonkiin sähköasentajia erilaisiin teollisuuden asennus- ja kunnossapitoprojekteihin ympäri Suomea.

Kevään ensimmäiset teollisuusprojektit ovat jo alkaneet ja ammattitaitoisille sähköasentajille on edelleen tarvetta. Komennustyössä matkustat projektityökohteisiin suorittamaan monipuolisia sähköasentajan työtehtäviä. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Toivomme hakijoilta sähköalan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta. Edellytykset tehtävissä menestymiseen vaihtelevat projektien ja toimenkuvien välillä, joten hakija voi olla jo urallansa kokenut sähköalan ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva tulevaisuuden osaaja. Odotamme kuitenkin hakijoilta soveltuvan alan koulutusta ja vähintään 1 vuoden työkokemusta sähköasennuksista.

Hakemukseen toivomme sinulta mainintaa minkälaiset työt ja projektit sinua kiinnostavat sekä palkkatoiveesi. Kerrothan hakemuksessasi myös työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa sähköpostitse atte.murto-koivisto@barona.fi tai klo 12 -15 arkisin puhelimitse 044 3470316