Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Koneenasentaja komennustyöhön

Työpaikat / Koneenasentaja komennustyöhön

Koneenasentaja komennustyöhön

Hakuaika päättyy 26.04.2021

Helsinki Turku Joensuu Oulu Tampere Lahti Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto Barona Tekniikka & Asennus Oy

Kiinnostaisiko sinua komennustyöt tulevana keväänä tai kesänä? Barona Tekniikka & Asennus Oy hakee kesän sesonkiin koneenasentajia erilaisiin teollisuuden asennus- ja kunnossapitoprojekteihin ympäri Suomea.

Kevään ensimmäiset teollisuusprojektit ovat jo alkaneet ja ammattitaitoisille koneenasentajille on edelleen tarvetta. Komennustyössä matkustat projektityökohteisiin suorittamaan monipuolisia koneenasentajan työtehtäviä. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta mekaniikasta, koneenasentajan tai vastaavan ammattinimikkeen tehtävissä. Edellytykset tehtävissä menestymiseen vaihtelevat projektien ja toimenkuvien välillä, joten hakija voi olla jo urallansa kokenut mekaniikan ammattilainen tai uransa alkupuolella oleva tulevaisuuden osaaja. Odotamme kuitenkin hakijoilta soveltuvan alan koulutusta ja vähintään 1 vuoden työkokemusta teollisuudesta.

Hakemukseen toivomme sinulta mainintaa minkälaiset työt ja projektit sinua kiinnostavat sekä palkkatoiveesi. Kerrothan hakemuksessasi myös työkokemuksestasi ja osaamisestasi.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa sähköpostitse atte.murto-koivisto@barona.fi tai klo 12 -15 arkisin puhelimitse 044 3470316