Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kunnossapitoasentaja Nevelille

Työpaikat / Kunnossapitoasentaja Nevelille

Kunnossapitoasentaja Nevelille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Haapavesi Tekniikka Teollisuus/tuotanto Nevel Oy

Haemme Haapaveden voimalaitokselle kunnossapitoasentajaa. Työssäsi liikut myös ympäröivillä laitoksilla esim. Ii, Utajärvi, Vihanti, Rantsila, Kestilä, Pulkkila ja Haapajärvi.

Tässä työssä pääset osallistumaan voima- sekä lämpölaitoksien sähköautomaation ja kunnossapidon, sekä operoinnin tehtäviin, sekä liikkumaan ja toimimaan laitosympäristöissä, joissa tuotetaan erilaisia voiman- ja lämmöntuotannon prosesseja.

Odotamme, että omaat sähkö- ja automaatioalan koulutuksen. Voit olla alan hyvin tunteva vahva osaaja tai alalle halukas tulevaisuuden ammattilainen, jolla on jonkin verran aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Omaat myös aidosti oppimishaluisen asenteen ja olet valmis ja kehittämään ammattitaitoasi. Tässä tehtävässä Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti.

Henkilönä Sinulta toivomme, että olet innokas ja oma-aloitteinen, ryhmätyökykyinen, pitkäjänteinen ja positiivisella otteella oleva tekijä, jolla on hyvä paineensietokyky. Olet fyysisesti hyvässä kunnossa, työtavoiltasi vastuullinen, sekä yhteistyökykyinen ja sinulla on myös valmius varallaoloon.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja pitkäkestoisen työn, mukavassa ja sosiaalisessa ympäristössä, jossa tulet saamaan tehtävään hyvän perehdytyksen. Työ on pääasiassa päivätyötä, jossa työaikasi sijoittuu välille  klo 6-18 (6-14.30 tai 9.30-18.00)

Lisätietoja?tehtävästä antaa voimalaitoksen päällikkö Vesa Ahonen, puh. 040 5455 798 tai vesa.ahonen@nevel.com.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, kerro meille osaamisestasi ja jätä hakemuksesi  CV:si mukaan liitettynä mahdollisimman pian. Hakemusten käsittelyn aloitamme jo hakuaikana.