Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Alihankkijaksi jakelutehtäviin

Työpaikat / Alihankkijaksi jakelutehtäviin

Alihankkijaksi jakelutehtäviin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko yrittäjä vailla kuljetusalan töitä tai etsit lisäansioita?

Etsimme pääkaupunkiseudulle ahkeria tekijöitä erilaisiin kuljetustehtäviin. Tehtävät pitävät sisällään jakelua yksityis- ja yritysasiakkaille. Töitä on mahdollista tehdä aamu-, päivä- ja iltavuoroissa pääasiassa arkipäivinä. Töitä on paikasta riippuen mahdollista tehdä joustavasti omien aikataulujen mukaan tai vaihtoehtoisesti tiettyinä kiinteinä viikonpäivinä.

Tehtävissä menestyy asiakaspalveluhenkinen, reipas ja pääkaupunkiseudun hyvin tunteva henkilö. Työ on nopeatempoista, joten paineensietokyky ja hyvä fyysinen kunto on tässä työssä tarpeen. Kokemus jakelutehtävistä ei ole välttämätöntä tehtävissä menestymisen kannalta, mutta aiempi tausta jakelu- tai kuljetustehtävistä katsotaan eduksi.

Mikäli omistat jo pakettiauton, sinulla on laskutusmahdollisuus yrityksesi kautta ja haluaisit hyödyntää sitä, niin jätä hakemus mahdollisimman pian! Haastattelemme hakijoita läpi hakuajan.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!