Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Huoltomiehiä Forenomille pääkaupunkiseudulle, kesätyö

Työpaikat / Huoltomiehiä Forenomille pääkaupunkiseudulle, kesätyö

Huoltomiehiä Forenomille pääkaupunkiseudulle, kesätyö

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Asennus/huolto Hotelli- ja ravintola-ala Forenom Oy

Oletko sinä hakemamme innostunut ja intohimoinen moniosaaja, joka haluat olla osana majoitusalan upeaa kasvutarinaa? Nyt etsimme joukkoomme kokoaikaisia kesätyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle määräaikaiseen työsuhteeseen, 24.5.-31.8.2021 väliselle ajalle. Työt saattavat jatkua osa-aikaisina kesän jälkeen.

Me Forenomilla uskomme, että yrityksen menestys lähtee innostuneista ja motivoituneista työntekijöistä. Arvojemme peruskiviä ovat rohkeus ja avoimuus sekä se, että yhdessä saamme enemmän aikaan. Haluamme haastaa itsemme, perinteiset toimintatavat, sekä koko toimialan. Olemme intohimoisten, luovien ja sitoutuneiden yksilöiden yhteisö, emmekä pelkää uusia haasteita.

Työnkuvasi

Työtehtäväsi koostuvat pääsääntöisesti asuntokohteidemme pienistä huoltotehtävistä. Lisäksi työhösi kuuluu asuntojen kalustus-, sisustus- ja tyhjennystehtävät sekä varastonhallinta. Työ sisältää paljon kantamista, siirtelyä ja esineiden nostamista, joten se edellyttää tekijältään hyvää fyysistä kuntoa. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus ja panostamme aidosti asiakkaisiimme, joten lisämausteen työhösi tuovat päivittäiset asiakaspalvelutilanteet ja omasta työstäsi raportointi. Päivämme ovat erilaisia ja tilanteet muuttuvat nopeasti. Itse työ tapahtuu Forenomin asunnoilla pääkaupunkiseudulla, joten työssäsi tarvitset voimassa olevan B-ajokortin. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 8–18 välille, mutta teemme työtä myös viikonloppuisin. Työskentelet Forenomin arvojen mukaisesti tehokkaasti, yhteistyötä edistäen ja muita kunnioittaen.

Erityisesti hakijassa arvostamme:

  • Vastuullisuutta, reippautta ja oma-aloitteisuutta
  • Asiakaspalvelutaitoja: Haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme
  • Järjestelmällisyyttä: Työvälineet pysyvät järjestyksessä ja pystyt sovittamaan aikataulujasi kiireen keskellä
  • Kielitaitoa: Pääsääntöiset työskentelykielemme ovat suomi ja englanti
  • Työ ei edellytä aikaisempaa kokemusta huoltotehtävistä, mutta katsomme sen eduksesi

Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus

Me tarjoamme sinulle työyhteisön, jonka suunta on eteennpäin ja katse tulevaisuudessa. Haluamme tarjota ylivoimaisen palvelukokemuksen, jonka tuottamisesta vastaa työssään tyytyväinen Forenomilainen. Kunnioitamme toisiamme, arvostamme erilaisuutta ja teemme yhdessä. Me tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä kattavan perehdytyksen tehtävään. Saat näköalapaikan majoitusalalle, jossa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa ammattilaisena, mukavia työkavereita unohtamatta.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi heti tai viimeistään 9.4.2021 mennessä! Toivomme valitun työntekijän olevan käytettävissä koko määräaikaisuuden ajan, mutta otamme huomioon myös muut hakijat. Ilmoitathan hakulomakkeella lisäksi sen, missä päin pääkaupunkiseutua työskentelet mieluiten (Helsinki, Espoo vai Vantaa). Jos sinulle jäi vielä kysyttävää, lisätietoja tehtävästä antaa Tia Blomqvist (p. 0505163773), jonka tavoitat tiistaina 30.3. klo 9-10, keskiviikkoa 31.3. klo 17-18 sekä torstaina 1.4. klo 12-13.