Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä Schenkerille

Työpaikat / Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä Schenkerille

Trukinajotaitoinen varastotyöntekijä Schenkerille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Nurmijärvi Logistiikka/kuljetus/liikenne Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Kaipaatko itsellesi monipuolista fyysistä työnkuvaa, johon kuuluu myös työntömastotrukilla työskentely?

Etsimme Schenkerin logistiikkakeskukseen Ilvesvuoreen ahkeraa ja reipasta varastotyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin lähtökohtaisesti päivävuorossa klo 6–18 välillä, mutta sinulla tulisi olla valmius työskennellä myös iltavuoroissa klo 22.30 saakka. Varastotyöntekijän tehtäviin kuuluu Schenkerillä tavaroiden vastaanottoa, hyllytystä ja keräilyä työntömastotrukkia käyttäen.

Kenelle tällainen tehtävä sitten sopii? Sinulle, joka omaat aiempaa kokemusta varastotyöstä ja mielellään myös työntömastotrukin käytöstä. Arvostamme tiimihenkeä ja hyvää asennetta työn tekemiseen. Toivomme sinulta halua hoitaa asiat omatoimisesti ja tunnollisesti. Työssä pärjäämisen kannalta myös tarkkuus on tässä tehtävässä aidosti tärkeää.

Miksi hakea tähän tehtävään? Tässäpä muutama asia, jonka takia juuri sinun kannattaa hakea!

• Työpaikalla sinun ympärilläsi ovat huippu työkaverit, jotka auttavat sinua päivittäisessä tekemisessä.

• Työstä maksetaan AKT Terminaalitoiminnan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

• Tarjolla monipuolisia varaston eri työtehtäviä.

• Työhön järjestetään kattava perehdytys.

Tehtävissä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja työt kestävät aluksi elokuun loppuun asti. Hyvin pärjäävällä henkilöllä on myös aito mahdollisuus jatkaa tehtävissä pitkäaikaisesti. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään heti, sillä paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!