Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Keräilijöitä päivittäistavarakauppohin, pääkaupunkiseutu

Työpaikat / Keräilijöitä päivittäistavarakauppohin, pääkaupunkiseutu

Keräilijöitä päivittäistavarakauppohin, pääkaupunkiseutu

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Kirkkonummi Vähittäis- ja tukkukauppa Barona Kauppa Oy

Etsitkö pitkäaikaista tai osa-aikaista työtä? Oletko kiinnostunut kaupan alan työtehtävistä päivittäistavarakaupassa? Haemme myyjiä päivittäistavarakaupan keräilytehtäviin. Tässä työssä käsittelet asiakastilauksia ja keräilet ne ripeästi valmiiksi asiakkaille noudettavaksi. Työ vaatii tarkkuutta ja reipasta työskentelyasennetta!

Etsimme keräilijöitä verkkokaupan tilausten käsittelyyn eri asiakkuuksiimme pääkaupunkiseudulla. Tässä työssä käsittelet verkkokaupan asiakastilauksia, ja keräilet ne valmiiksi asiakkaille noutopisteeseen. Keräilytehtävien lisäksi työhön kuuluu päivittäin myös hyllyjen täyttäminen päivittäistavarapuolella. Nämä työtehtävät vaativat tarkkuutta ja ripeää työskentelyasennetta sekä valmiutta asiakaspalveluun!

Olet etsimämme henkilö, jos omaat ahkeran, oma-aloitteisen työskentelytavan sekä halua työskennellä huolellisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa vaativissa työtehtävissä. Olet työssäsi tarkka ja täsmällinen, ja osaat ottaa vastuun tekemästäsi työstä. Työskentelet mielelläsi asiakkaiden sekä tiimin kanssa, ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Edellytyksenä tehtävään on täysi-ikäisyys. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta arvostamme kuitenkin työntekijöitä valitessamme reipasta asennetta ja motivaatiota töiden tekemistä kohtaan.

Tarjolla on monipuolinen työympäristö aamupainotteisissa työvuoroissa, vuoroja voi myös olla muihin kaupan aukioloaikoihin. Toivottu aloitus tehtävissä on kevään aikana. Keräilyvuoroja saattaa olla tarjolla useammassa kuin yhdessä toimipisteessä.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi hakemamme tehokeräilijä: hae paikkaa jo tänään, sillä käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja heti oikean henkilön löydyttyä!