Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myyjiä, Alepa Verkkosaari, Helsinki, HOK-Elanto

Työpaikat / Myyjiä, Alepa Verkkosaari, Helsinki, HOK-Elanto

Myyjiä, Alepa Verkkosaari, Helsinki, HOK-Elanto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa HOK-Elanto

Capellanranta 2 Verkkosaaressa – meren rannassa, fillaribaanan vieressä ja muutaman sadan metrin päässä metroasemasta. Uusi, upea Alepa ja Sinun työpaikkasi jo tästä kesästä alkaen? Alepa Verkkosaari avataan kesäkuussa 2021 erinomaisten julkisten ja fillarikulkuyhteyksien vierelle. Myymälä on täysin uusi nopeasti rakentuvalla asuinalueella. Työporukkamme tukee ja auttaa toisiaan ja palvelee asiakkaat iloisella mielellä. Työtä riittää, mutta hymy ei hyydy kiireenkään keskellä ja työtä tehdään aina pieni pilke silmäkulmassa. Uudessa upeassa myymälässä tulee olemaan valmistuessaan mm. pikakassat, runsas ja tuore paistopiste, tuoremehupiste sekä Kaffekulma.

Oletko Sinä yksi meistä? Haemme joukkoomme 18 vuotta täyttäneitä myyjiä 15-37,5h/vko sopimuksilla. Avoinna olemme ma-la 6.30-23 ja su 9-23.

Olet kiva työkaveri ja asiakkaiden kanssa jutustelu ja ongelmien ratkominen tulee Sinulta luonnostaan. Asiakaspalvelun lisäksi esimerkiksi hyllyttäminen, paistopiste- ja kassatyö kuuluvat jokapäiväisiin työtehtäviin kaikilla. Jos et vielä näitä kaikkia osaa, niin me kyllä opetetaan. Sinulla taas on ketteryyttä kehittyä, sekä intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Töissä ei olla yksin vaan ollaan aina työkaverin kanssa.

Myymäläpäällikkö Niko, mukavat työkaverit ja HOK-Elannon ja S-ryhmän erinomaiset henkilökuntaedut ovat mainiossa paketissa myös mukana. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen.

Hae heti, jos tunnistat itsesi tekstistä!

Työtehtävän tiedot:

  • Sopimustunnit: 15-37,5h/vko
  • Työsuhdemuoto: toistaiseksi voimassaoleva

Tule mukaan tutustumaan myyjän työpäivään

HOK-Elannon yritysesittely

Barona vastaanottaa ja käsittelee hakemukset, valitut henkilöt työllistyvät HOK-Elannon Alepa-ketjuun. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan heti haun käynnistyttyä. Hakulomakkeella vaaditaan vastaus videokysymykseen. Teemme mahdollisesti päätöksiä palkkauksesta jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Täytäthän hakemuksen verkkosivujen kautta, emme huomioi sähköpostiin tulleita hakemuksia. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa rekrytointia hoitava tiimi meilitse osoitteessa hok-rekrytointi@barona.fi.

Laitahan hakemusta tulemaan!

Capellanranta 2, 00580 Helsinki