Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijä/keräilijä Parolaan

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä/keräilijä Parolaan

Tuotantotyöntekijä/keräilijä Parolaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hattula Hämeenlinna Akaa Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne

Oletko etsimämme kärsivällinen ja systemaattinen tyyppi, jolle tarkkuutta ja rutiininsietokykyä vaativa työ sopii kuin nakutettu?

Parolassa sijaitseva asiakasyrityksemme etsii joukkoihinsa uutta tuotantotyöntekijää. Tehtävässä hoidat käytöstä tulevien kuulokepäähineiden tarkastukset sekä huollon ja toisinaan toimit sisälogistiikassa osien keräilijänä.

Mitä tämä tehtävä sitten pitää sisällään?

Tehtävänäsi on saada käytetyistä tuotteista jälleen käyttökelpoisia. Yhdellä pisteellä purat päähineet osiin. Toisella taas siirrät muutamat osista automatisoituun pesuun. Pesun jälkeen onkin aika kasata tuotteet uudestaan käyttökuntoon. Lopuksi vielä testaat tuotteiden toimivuuden ja pakkaat ne valmiiksi lähtöön.

Vaihtelua työnkuvaan tuo mahdollisuus tehdä ajoittain myös osakeräilyä tuotantoon, jolloin tehtävänäsi on varastojärjestelmää apuna käyttäen kerätä kokoonpanijoiden työssään tarvitsemia osia ja toimittaa ne työpisteille.

Työsuhde alkaa määräaikaisena Baronan kautta, mutta hyvillä otteilla syksyllä avautuu mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa.