Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Golfkentänhoitaja

Työpaikat / Golfkentänhoitaja

Golfkentänhoitaja

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lappajärvi Seinäjoki Kauhava Vimpeli Kuortane Lapua Alajärvi Evijärvi Asennus/huolto Lappajärven Loma-Golf Oy

Sinä reipas ja hyväasenteinen työntekijä, meillä on sinulle mahtava kesätyöpaikka! Haluaisitko päästä työskentelemään kesäksi upeisiin maisemiin Lappajärven golfkentälle? Löytyykö sinulta asennetta ja motivaatiota tarkkaan työhön? Haluaisitko nauttia Suomen kesästä ulkona töitä tehden?

Etsimme asiakkaallemme Lappajärven Loma-Golf Oy:lle golfkentälle kausityöntekijöitä kentänhoidon työtehtäviin. Lappajärven golfkenttä aukeaa olosuhteiden salliessa toukokuussa, joten työsuhteet alkavat huhti-toukokuun aikana sopimuksen mukaan työperehdytyksen merkeissä. Työsuhteet ovat kestoltaan 3-6 kuukautta. Tärkeintä on pystyä työskentelemään kiivaimman sesongin aikaan kesä-elokuussa.

Työtehtäväsi koostuvat kentänhoito- ja kunnostustöistä; ruohonleikkaus, siimaleikkaus ja erilaiset korjaus- ja muutostoimet. Golfkenttä on auki kesällä joka päivä, joten työvuorot voivat mahdollisesti sijoittua jokaiselle viikonpäivälle juhlapyhiä unohtamatta! Pääsääntöisesti työtä tehdään kuitenkin arkipäivisin. Työvuorot alkavat varhaisaamuisin, töitä tehdään tarpeen vaatiessa myös kahdessa vuorossa.

Etsimämme henkilöt ovat tunnollisia, oma-aloitteisia ja huolellisia työntekijöitä, joille aamuherätykset eivät ole ongelma. Työssä eduksesi katsotaan työhön soveltuva koulutus esimerkiksi puutarha, maatalous tai kentänhoidon alalta. Eduksesi katsotaan myös aikaisempi työkokemus vastaavanlaisista töistä, tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen ASENNE työntekoon ja olet valmis oppimaan uutta. Plussaa on, jos itse harrastat golfia tai sinulla on aito kiinnostus lajia kohtaan. Edellytämme sinulta myös B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme sinulle loistavan työpaikan rennon työilmapiirin omaavassa mielenkiintoisessa ja upeassa ympäristössä. Halutessasi voit myös suorittaa kesän aikana Golfin Green card kurssin. Tehtävän palkkaus on Golf-alan työehtosopimuksen mukainen.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, LÄHETÄTHÄN HAKEMUKSEN mahdollisimman pian! Käsittelemme hakemuksia haun aikana.

Barona vastaa työnhakijoiden haastatteluista ja hakemusten käsittelystä, joten lähetä hakemus ainoastaan BARONALLE! Lähetäthän hakemukset ainoastaan Internetin hakulomakkeen kautta, emme käsittele muuten tulleita hakemuksia.