Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

MIG-hitsaajia Keravalle

Työpaikat / MIG-hitsaajia Keravalle

MIG-hitsaajia Keravalle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto

Haemme nyt MIG-hitsaajia jätepuristimien valmistustehtäviin Keravalle sijaitsevaan asiakasyritykseemme.

Kotimainen asiakasyrityksemme hakee kauttamme määäräaikaiseen työsuhteeseen MIG-hitsaajia isojen jätepuristimien valmistukseen. Sopiva tausta tähän työhön on teknisen alan ammatillinen peruskoulutus tai sitten vastaava työkokemus teollisuuden hitsaustehtävistä. Määräaikaisuuden kesto on vuoden loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon. Yrityksessä on heinäkuussa 2-4 viikon huoltoseisakki, jonka aikana voit pitää kesälomaa.

Työtehtävät keskittyvät jätehuoltoon tarkoitettujen isojen jätepuristimien ja paalaiminen valmistuksen hitsaustehtävistä ja sen oheistehtäviin. Työpaikka sijaitsee Keravalla ja työtä tehdään 2-vuorossa. Oma auto on työaikojen ja liikkumisen vuoksi välttämätön.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa.

Toivomme hakijoilta:

  • kokemusta MIG-hitsauksesta
  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • vuorotyövalmiuksia 2-vuorotyöhön
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • kehittyä alan ammattilaiseksi
  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse tommi.puustinen@barona.fi.