Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Trukkikuski Binderholz Nordic Oy:lle Lieksaan

Työpaikat / Trukkikuski Binderholz Nordic Oy:lle Lieksaan

Trukkikuski Binderholz Nordic Oy:lle Lieksaan

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lieksa Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne

Hyvän asenteen omaava, ammattitaitoinen ja oma-aloitteinen TRUKKIKUSKI. Sinulle olisi töitä tarjolla!

Haemme asiakasyrityksellemme Binderholz Nordic Oy TRUKKIKUSKIA Lieksaan. Työt alkavat kauttamme vuokratyösuhteena, mutta hyvin työssäsi pärjäävänä, sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen!

Työtehtävä: Työhön kuuluvat erilaiset trukilla suoritettavat työtehtävät, kuten kuormien purku, keräily ja lastaus. Tarvittaessa joustat ja suoritat myös muita avustavia tehtäviä.

Työvälineet: Käytössäsi on erilaiset trukit aina 16 tonnin nostokykyyn asti.

Sinulta toivotaan: Odotamme sinulla olevan aiempaa kokemusta trukilla ajamisesta ja erityisesti suurten trukkien hallinta katsotaan eduksi. Myös alan koulutus sekä jo suoritettu trukkikortti katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Etsimämme henkilö on järjestelmällinen ja omatoiminen työssään. Sinulta sujuu trukkityöskentely niin sisä- kuin ulkotiloissa. Tulet työskentelemään osana suurta tehdaskokonaisuutta, joten työturvallisuudesta huolehtiminen ja tarkkuus kuuluvat jokapäiväiseen työskentelytapaasi.

Kauttamme saat: Työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon.

Työvuoromalli: Tällä hetkellä työssä noudatetaan 3/6 vuorotyörytmiä, mutta sinulla on valmiudet sen muutoksiin.

Palkkaus: Sovitusti työtehtosopimusta noudattaen.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sovitusti heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Määräaikaiset vuokratyösuhteen jälkeen sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi