Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kassatyöntekijöitä K-ryhmän kauppoihin pohjoiselle pääkaupunkiseudulle

Työpaikat / Kassatyöntekijöitä K-ryhmän kauppoihin pohjoiselle pääkaupunkiseudulle

Kassatyöntekijöitä K-ryhmän kauppoihin pohjoiselle pääkaupunkiseudulle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Hyvinkää Järvenpää Kerava Tuusula Nurmijärvi Mäntsälä Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa

Haemme keikkailevia kassatyöntekijöitä K-ryhmän eri toimipisteisiin ympäri pohjoista pääkaupunkiseutua. Edellytämme sinulta 18-vuoden ikää ja aiempaa kokemusta K-kassan käytöstä. Kassatyöntekijänämme pääset joustavaan ja vaihtelevaan työhön, jossa asiakaspalvelu on ykköstehtäväsi!

Tarjoamme sinulle:

JOUSTAVUUTTA – tarjolla on vuoroja kaikkina kaupan aukioloaikoina. Baronan työntekijänä pystyt valitsemaan, missä vuoroissa haluat työskennellä. Vastavuoroisesti toivomme joustavuutta myös sinulta: haluat työskennellä monipuolisesti ja tehdä vuoroja kaikkina kaupan aukioloaikoina. Lähdet mielelläsi töihin myös hieman lyhyemmälläkin varoitusajalla. Toivomme valituilta hakijoilta mahdollisuutta ottaa hyvin keikkavuoroja vastaan pidempiaikaisesti.

VAIHTELUA – olet valmis ottamaan vastaan vuoroja lukuisista eri toimipisteistä ympäri pääkaupunkiseutua. Useimmat työntekijämme tekevät vuoroja monipuolisesti eri sijainneissa. Työympäristöjen vaihtuessa et pääse kyllästymään!

ARVOKASTA KOKEMUSTA ASIAKASPALVELUTYÖSTÄ - Kassalla työskentely vaatii sinulta sosiaalisuutta, asiakaspalveluhenkeä ja reippaan ripeää työskentelyasennetta. Kohtaat työpäivän aikana suuren määrän ihmisiä ja erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Tämän takia toivomme, että sinulta löytyy kykyä yllättävienkin tilanteiden hoitamiseen, mutta siedät hyvin myös kassatyöskentelyyn kuuluvaa rutiinia.

Kassatyössä tarvitset ikärajapassia, ohjeistamme tarvittaessa näiden hankkimisessa.

Palkkaus tehtävässä kaupan alan TES:n mukaan ja tehtävissä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Muistathan tuoda esille hakemuksessa milloin olet viimeksi K-kassaa käyttänyt.

Nyt kun kiinnostuit tehtävästä, on aika hakea osaksi Baronaa! Lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, valintoja tehdään jo hakuaikana!