Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Saliapulainen

Työpaikat / Saliapulainen

Saliapulainen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Kirkkonummi Hotelli- ja ravintola-ala Långvik

Kiinnostaako työ osana tiimiä, jonka intohimona on tinkimätön palveluasenne ja korkeatasoiset makuelämykset? Ammattitaitoiselle tarjoilijalle olisi paikka vapaana mahtavassa porukassa Långvikin kokous- ja kylpylähotellissa luonnonkauniissa ympäristössä merenrannalla – vain puoli tuntia Helsingistä!

Haemme useampaa saliapulaista Långvikin hotellin ravintolaan. Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta tai alan opintoja jo suoritettuna. Tässä tehtävässä toimit tarjoilijoiden apuna varmistaen ravintolan viihtyisyyden sekä asiakkaiden tyytyväisyyden. Nopeatempoisessa aamuvuorossa huolehdit osaltasi, että hotellin aamiaiskattaus pysyy moitteettomassa kunnossa asiakkaiden vaihtuessa jatkuvasti. Iltavuorossa hotellin á la carte -ravintolassa puolestaan tärkeimpänä tehtävänäsi on kuljettaa annokset keittiön luukulta oikeisiin pöytiin hymyillen, ammattitaitosesti sekä nopeasti. Tässä vuorossa pääset esittelemään annokset asiakkaille ja varmistamaan, että kattaukset ovat kunnossa.

Jotta voit työskennellä saliapulaisena, tulee sinulla olla suoritettuna hygieniapassi.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa työtunteja on tarjolla sopimuksen mukaan 45 h - 112,5 h/3vkoa. Työ alkaa toukokuussa ja jatkuu syksylle asti, mahdollisuuksien mukaan myös jatko mahdollinen. Tarjoamme myös tasokkaan ja uniikin työympäristön sekä mahtavan työporukan ympärillesi. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välille.

Jos tunnistat itsessäsi tasokkaassa ravintolaympäristössä viihtyvän asiakaspalvelijan, jonka hymy tuo asiakkaille hyvän fiiliksen, on tämä paikka juuri sinulle sopiva! Tervetuloa kesän tyylikkäimpään työpaikkaan!