Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Asiakaspalvelijaksi Kaustisen Nesteelle

Työpaikat / Asiakaspalvelijaksi Kaustisen Nesteelle

Asiakaspalvelijaksi Kaustisen Nesteelle

Hakuaika päättyy 25.04.2021

Kaustinen Kokkola Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Kaustisen Motelli Oy / Kotipizza Kaustinen

Haemme iloista ja motivoitunutta asiakaspalvelijaa Kaustisen Nesteelle ja sen yhteydessä olevaan Rolls:iin ja Kotipizzaan!

Tarjolla on rehti ja monipuolinen työ, jossa varmistat, että kaikki huoltsikalla rullaa kuten kuuluukin – vuorot pitävät sisällään kassatyöskentelyä sekä Neste -huoltoaseman, että sen yhteydessä olevien Rolls:in ja Kotipizzan monipuolisia keittiötehtäviä. Otat mm. vastaan ruokatilauksia, osallistut ruoka-annosten valmistuksiin ja tarjoiluihin. Huolehdit osaltasi myös asiakastilojen ja keittiön siisteydestä. Toivomme, että olet tarpeen vaatiessa valmis käärimään hihasi myös muiden tehtävien parissa, ja tartut oma-aloitteisesti toimeen.

Tarjoamme sinulle oivan mahdollisuuden oppia uutta ja kerryttää työkokemusta osana kivaa tiimiä. Aiemmasta asiakaspalvelu- ja kassakokemuksesta erityisesti kiireisestä huoltsikkamaailmasta on tehtävässä suurta hyötyä ja arvostamme myös veikkausmyynnin osaamista. Edellytämme sinulta täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa ja hygieniapassia. Huomioithan, että sinulta tulee löytyä myös salmonellatodistus.

Töitä on tarjolla kokoaikaisesti noin 90h/3vko. Mikäli työt sujuvat hyvin on mahdollisuus siirtyä myöskin vakituiseksi työntekijäksi. Tehtävään valitun henkilön toivotaan pystyvän aloittamaan työt mahdollisimman pian.

Ai että kuulostaa hyvältä? Niin meistäkin! Hae paikkaa pian alla olevan linkin kautta, niin pääset pyöräyttämän työt käyntiin pikimmiten.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Teerijärventie 1, 69600 Kaustinen