Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Keräilijä Nescolle varastotöihin

Työpaikat / Keräilijä Nescolle varastotöihin

Keräilijä Nescolle varastotöihin

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Orimattila Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne Nesco Oy

Haemme nyt Keräilijää varastotöihin Orimattilaan Nesco Oy:lle töihin kiirekaudelle kesän ja syksyn sesonkiin!

Haemme ripeää ja työhön tarttuvaa työntekijää varastoon tuotteiden keräilyyn sadevesi- ja kattoturvatuotteita valmistavalle Nescolle. Työhösi kuuluu asiakastilausten keräily varastosta ja niiden valmistelu pakkaaminen lähetyskuntoon saakka. Trukin ajo opetetaan, joten emme vaadi aikaisempaa kokemusta trukin ajosta. Työ on fyysisesti raskasta ja sisältää paljon liikkumista ja nostelua.

Mikäli haet fyysistä, aktiivista ja monipuolista työtä, niin tässä voisi olla oiva työpaikka sinulle! Työssä pakkaat käsin keräiltyä tavaraa kuormalavoille ja liikut paljon, joten olethan motivoitunut ja valmis myös fyysiseen työhön. Tärkeintä tehtävässä pärjäämiselle on hyvä ja töihin tarttuva asenne.

Työaika tehtävässä on maanantaista perjantaihin kahdessa vuorossa vuoroviikoin (klo 6-14 ja 14-22).

Töiden suunniteltu aloitus on toukokuun puolessa välissä. Haemme työntekijää koko sesongin ajaksi, joten olethan valmis sitoutumaan töihin ainakin lokakuun loppuun saakka koko kauden ajaksi. Hyvin työssään pärjäävällä henkilöllä voi olla erinomainen mahdollisuus jatkaa töissä pidemmällekin!

Hakemuksen tehtävään pääset jättämään ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan työnhakusivustolla. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten kiinnostuessasi älä aikaile vaan jätä hakemuksesi heti. Ehdokkaiden haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Tässä työssä pääset mielenkiintoisten ja töiden pariin ja konkreettisesti tekemään!

Käy myös katsomassa Nescon video, jonka kautta pääset tutustumaan Nescoon ja mahdolliseen tulevaan työpaikkaasi tarkemmin: https://www.youtube.com/watch?v=oHe6DWm0nOA