Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Lähihoitajia keikkatyöhön, Varsinais-Suomi

Työpaikat / Lähihoitajia keikkatyöhön, Varsinais-Suomi

Lähihoitajia keikkatyöhön, Varsinais-Suomi

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Turku Aura Loimaa Lieto Raisio Pöytyä Terveydenhuolto/sosiaaliala

Haluaisitko tehdä lisätyötä oman työsi tai opintojesi ohessa keikkaillen? Haemme asiakkaillemme tekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin sekä keikkatöihin Varsinais-Suomen alueelle.

Tarjoamme keikkatyötä hoivakodeista, joissa työpäivät koostuvat monipuolisista ikäihmisten hoiva- ja asiakaspalvelutehtävistä sisältäen asukkaiden avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Vuoroja on tarjolla esimerkiksi Turun seudulla, Aurassa, Liedossa ja Loimaalla.

Kerro meille millä alueella haluaisit työskennellä ja miten paljon pystyisit työskentelemään.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lähihoitajan tutkinto. Voit myös olla opiskelija, jolla opinnot ovat jo loppusuoralla. Tutkintosi lisäksi tarvitset lääkehoidon koulutuksen, hygieniapassin sekä tartuntatautilain mukaisen rokotussuojan.

Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, joka määräytyy kokemuksesi mukaan, huomioiden ikälisät ja vuorokohtaiset lisät. Voit myös kertoa meille palkkatoiveesi.

Liitä mukaan kuvat tutkinto- ja työtodistuksistasi sekä mahdollisista LOVe suorituksistasi.

Poikkeustilanteesta johtuen pyrimme toteuttamaan haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.