Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Markkinointiassistentti Iso-Syötteelle

Työpaikat / Markkinointiassistentti Iso-Syötteelle

Markkinointiassistentti Iso-Syötteelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Pudasjärvi Markkinointi/mainonta Hotelli- ja ravintola-ala Iso-Syöte Oy

Oletko markkinoinnillinen lasketteluguru tai sellaiseksi haluava? Nautitko lautailusta, laskettelusta ja pyöräilystä rinteissä ja rinteiden ulkopuolella? Saatko inspiraatiota luonnosta? Onko sosiaalinen media sinun kotipihasi ja sisällön tuotto toinen nimesi? Sinun paikkasi on Iso-Syötteen sydämessä, luonnonkauniin Syötteen kansallispuiston ympäröimänä, aktiivisen, digitaalisen ja kestävän elämäntavan yhdistävänä Hiihtokeskus Iso-Syötteen markkinointiassistenttina.

Markkinointiassistenttina pääset tekemään monipuolisia markkinoinnin tehtäviä painottuen sosiaaliseen markkinointiin ja markkinointimateriaalien tuottamiseen pääasiassa digikanaviin. Verkkokaupan päivittäminen seuranta ja kehittäminen on myös olennainen osa työnkuvaasi. Osallistut tarvittaessa myös muihin markkinointiosaston tehtäviin ja tapahtumien organisointiin.

Odotamme:

Odotamme, että sinulla on kyky sopeutua nopeasti uusiin tilanteisiin ja tehdä työtä hyvässä vuorovaikutuksessa myynnin, tuotekehityksen sekä johdon kanssa. Olet aktiivinen laskija ja sinulla on kyky tuottaa kiinnostavaa sisältöä markkinointikanaviimme. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja tehtävässä on eduksi aikaisempi kokemus sähköisestä asiakasviestinnästä. Digitaalisten työkalujen hallinta on tärkeää sekä halu ja hahmotuskyky työkalujen kehittämiseksi on plussaa. Tämän lisäksi sinulla on kertynyt kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä sekä eduksesi on tehtävään soveltuva koulutustausta. Työssä onnistuminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet joustava, paineensietokykyinen ja pystyt reagoimaan nopeasti muutokseen. Sinulla on kyky pitää langat käsissäsi ja osaat työskennellä tuottavasti ja keskittyä yksityiskohtiin hektisessäkin ympäristössä. Työskentelet itseohjautuvasti ja tarkasti, hahmotat kokonaisuuksia, osaat kuunnella ja teet mielelläsi itsenäistä työtä yhteistyössä muiden kanssa. Vastaan tulee varmasti tilanteita, jotka edellyttävät uusien asioiden selvittämistä ja eteenpäin viemistä itsenäisesti, joten eduksi on ennakkoluuloton ja ratkaisukeskeinen asenne. Sinulla on positiivinen ja ystävällinen suhtautuminen työhösi ja muihin ihmisiin.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, joka sisältää päivittäisiä rutiineja sekä erilaisten kokonaisuuksien hallintaa. Pääset työskentelemään vakaassa ja menestyvässä yrityksessä sekä saat ympärillesi ammattimaisen ja osaavan tiimin. Pääset hyödyntämään työssä jo olemassa olevaa osaamistasi sekä kehittymään ja kehittämään asioita. Saat myös vastuuta sekä vapautta työtehtävien tekemiseen. Työtä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta liikkuen tunturissa -siellä missä tapahtuu. Työsuhde on vuoden määräaikaisuus ja työpaikka sijaitsee Iso-Syötteellä.

Mikäli tunnet että haluat kuulua osaavaan joukkoomme, jätäthän hakemuksesi viivyttelemättä Baronan hakujärjestelmään, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä Barona Lapin Susanna Pohjanen, etunimi.sukunimi@barona.fi /0505265446.

Kiinnostaisiko sinua jonkin näistä samankaltaisista tehtävästä?