Hoiva-avustajia Loimaan Seudun Hoivapalvelulle

Työpaikat / Hoiva-avustajia Loimaan Seudun Hoivapalvelulle

Hoiva-avustajia Loimaan Seudun Hoivapalvelulle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Loimaa Forssa Pöytyä Humppila Terveydenhuolto/sosiaaliala Loimaan Seudun Hoivapalvelu

Haluaisitko työskennellä kesän ajan mukavassa ja pienessä työyhteisössä, auttaen erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä heidän omissa kodeissaan?

Etsimme nyt asiakkaallemme Loimaan Seudun Hoivapalvelulle hoiva-avustajia kesän ajaksi. Työtehtävänä on asiakkaiden sujuvan arjen turvaaminen heidän omissa kodeissaan. Työtehtävät vaihtelevat asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin sekä viikonloppuisin. Työntekijänä sinulla on mahdollisuus esittää toiveita työvuoroihin tai halutessasi mahdollisuus tehdä työtä osa-aikaisesti.

Eduksi on, jos sinulla on aiempaa työkokemusta hoiva-avustajan tehtävistä tai muusta vastaavanlaisesta työtehtävästä. Myös työhön soveltuva koulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä tässä työssä on aito halu auttaa eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä, sekä reipas ja oma-aloitteinen ote työskentelyä kohtaan.

Työ sisältää liikkumista asiakkaiden kotien välillä Loimaan seudulla, joten oma auto on välttämätön. Työnantaja maksaa kilometrikorvaukset oman auton käytöstä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään kesäkuun alussa ja kestävät elokuun loppuun asti. Kesätöiden jälkeen on mahdollisuus jatkaa töihin tarvittaessa kutsuttavana työntekijänä.

Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Loimaan Seudun Hoivapalvelu Oy:lle. Lisätietoja työtehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Ida-Maria Yli-Nissilä p. 050 400 3817, arkisin klo 9-16.

Käy jättämässä hakemuksesi jo tänään, mikäli koet olevasi etsimämme henkilö!