Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Ohjelmistokehittäjä, Tampere

Työpaikat / Ohjelmistokehittäjä, Tampere

Ohjelmistokehittäjä, Tampere

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere IT/tietoliikenne Entteri Professional Software Oy

Asiakkaamme jatkaa kasvuaan ja nyt etsimme OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ osaksi rentoa työyhteisöä.

Työpaikkasi

Miltä kuulostaisi aloittaa keskiviikon työpäivä yhteisellä brunssilla työkavereiden kanssa? Entäpä, jos voisitkin suoristaa poikittain mennyttä bittiä kollegasi kanssa pingispöydän äärellä tai laittaa asianmukaiset vaatteet päälle ja lähteä viettämään työporukan kanssa teemailtaa. Joinain päivinä haluat varmasti tehdä vain työsi hieman rauhallisemmassa nurkkauksessa ja toisena keskustella alan virtauksista taukotilan sohvilla tai puutarhakeinussa. Meillä tämä kaikki ja paljon muutakin onnistuu!

Keitä meitä täällä sitten on sinua auttamassa ja sparraamassa huikeisiin suorituksiin? On Pulua, Jyriä, Vappua, Mamoa, Mamaa, Oopeetä, Susannaa ja monta muuta. Olemme valmiita tukemaan sinua tekemisessäsi ja odotamme innolla sinua osaksi tätä hienoa porukkaa. Se voi olla vain muutaman klikkauksen päässä!

Me täällä osaamme paljon erilaisia asioita, joten toki toivomme sinunkin suoriutuvan omista työtehtävistäsi. Arvoasteikossamme osaaminen ja halu oppia uutta painavat kuitenkin pelkkiä työvuosia enemmän, joten varsinaisen työkokemuksen ollessa hieman vähäisempää, kannattaa oma osaamistaan demota esimerkiksi työnäytteiden tai portfolion avulla. Tosi kova juttu meille on myös alan harrastuneisuus!

Näidenkin asioiden parissa pääset meillä touhuamaan:

C#

Java

.NET

Ohjelmistokehittäjälle on nyt myös herkullinen paikka päästä kehittämään osa-aluetta haluttuun suuntaan ja vaikuttamaan, millaisia ratkaisuja tulevaisuudessa toteutamme. Tämä on oiva paikka tekijämiehelle tai -naiselle, joka haluaa kehittää ja kehittyä ennemmin, kuin odottaa valmiita speksejä tekemiseensä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Barona IT:n kanssa ja aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sivil.