Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Keittiön Vuoromestari ABC Tikkulaan

Työpaikat / Keittiön Vuoromestari ABC Tikkulaan

Keittiön Vuoromestari ABC Tikkulaan

Hakuaika päättyy 18.04.2021

Pori Hotelli- ja ravintola-ala Satakunnan Osuuskauppa

Sykkiikö sydämesi ruoanlaitolle? Nautitko kiireestä ja monipuolisesta työstä? Haluatko käsiisi loistavan urahaasteen? Jos vastasit kyllä, jatkahan lukemista! Meillä on tarjota sinulle paikka huipputiimissä, jossa pääset näyttämään osaamisesi.

Haemme Porin ABC Tikkulan keittiöön vuoromestaria.

Vuoromestarina ymmärrät mitä on hyvä ruoka sekä tiedät mistä hyvä maku syntyy ja mitä se merkitsee. Uskallat käyttää rohkeasti taitojasi, tässä työssä pääset kehittämään keittiön toimintaa yhdessä loistavan esimiestiimin kanssa.

Menestyäksesi tässä tehtävässä tulisi sinulla olla kokin koulutus sekä aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä. Sinulta tulee löytyä myös kokemusta varaston hallinnasta sekä hävikin ja katteen seurannasta. Tärkeää on myös sitoutuneisuutesi konseptin toteuttamiseen, iloinen palveluasenne ja laadukas työnjälki.

Pidät tiimityöskentelystä ja osaat myös ohjata ja ohjeistaa tiimiäsi jokapäiväisessä työssä. Henkilöstön kehittäminen ja kehittyminen on sinulle tärkeää. Työskentelet joustavasti hyvällä yhteistyöasenteella, johdat esimerkin voimalla ja varmistat, että ravintolan keittiössä kaikki toimii kuten kuuluukin. Myös hyvä paineensietokyky on tarpeen hektisessä liikennemyymäläympäristössä.

Työsuhde on vakituinen, kokoaikainen (37,5 h/vko). ABC Tikkula on auki ympäri vuorokauden, joten työtä tehdään kolmessa vuorossa.

ABC Tikkulasta löytyy kattavat liikennemyymäläpalvelut: polttonestemyynti, ravintola sekä Hesburger. Lisäksi toimipaikasta löytyvät mm. monipuoliset kokoustilat ja matkailuautoparkkipalvelut. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluvat mm. à la carten, noutopöydän, pikaruuan ja vitriinituotteiden valmistus sekä Oma Köökin tuotteiden valmistus ja kehittäminen myymälöiden valikoimiin.