Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sähkölaitteiden kokoonpanija

Työpaikat / Sähkölaitteiden kokoonpanija

Sähkölaitteiden kokoonpanija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Teollisuus/tuotanto

Haemme Vantaalla toimivalle yhteistyökumppanillemme etäluettavien sähkömittareiden kokoonpanijaa 2-vuorotyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme valmistaa Vantaan Veromiehessä älykkäitä sähkönmittausjärjestelmiä arkisin kahdessa vuorossa. Pääset työskentelemään näiden laitteiden parissa kokoonpanotyössä, jossa työtehtäviisi kuuluu laitteiden kokoonpano, testaus ja pakkaaminen. Työsuhde on alkuun määräaikainen syksyyn asti, mutta hyvin työssä pärjäävälle on mahdollisuus jatkoon.

Etsimämme henkilö on tarkkaa, oma-aloitteinen, tiimityötaitoinen ja turvalliset työskentelytavat sisäistänyt. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen elektroniikka-alan kokoonpanotehtävistä sekä sähkö- tai elektroniikka-alan koulutuksen. Töihin perehdytetään suomeksi, jonka lisäksi hyvä englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kokoonpanotyön energiatehokkaita ratkaisuja asiakkaalleen tarjoavassa yrityksessä. Tehtävä sopii hyvin niin aloittelevalle elektroniikkalaitteiden kokoonpanijalle, mutta tarjoaa myös mielenkiintoa jo kokeneemmallekin tekijälle. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen, jonka lisäksi tuotantotavoitteisiin pääsemisestä palkitaan.

Kuulostaako hyvältä? Jätäthän hakemuksesi meille pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Poikkeustilanteen takia toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi