Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Tuotantotyöntekijä teollisuuteen

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä teollisuuteen

Tuotantotyöntekijä teollisuuteen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Vantaa Kerava Helsinki Espoo Teollisuus/tuotanto

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Länsi-Vantaalle tuotantotyöntekijää muovituotteiden valmistuksen pariin.

Asiakasyrityksemme etsii tuotantotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen, koneenkäyttö, sekä muovituotteiden valmistuksen pariin. Työtehtäviisi kuuluu muun muasa tuotantokoneiden käyttäminen mukaan lukien laadunvalvonnan, sekä käsintehtävät tuotantotyöt.

Työssäsi pääset oppimaan erilaisia tuotantotyöntehtäviä ja aikaisempi kokemus tuotannossa työskentelystä tai tuotantokoneiden käyttämisestä katsotaan eduksesi. Työtehtäviin saat kattavan ja asianmukaisen perehdytyksen asiakasyrityksessämme.  Töitä tehdään vaihtelevassa kaksi- ja kolmivuorossa tuotannon tarpeen mukaan.

Työpaikka sijaitsee Länsi-Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työt on mahdollisuus aloittaa nopeallakin aikataululla. Työ on alkuun kolmenkuukauden määräaikainen, mutta työssään pärjäävällä on erinomaiset mahdollisuudet myös pidempään työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi