Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Kokoonpanija metalliteollisuuteen

Työpaikat / Kokoonpanija metalliteollisuuteen

Kokoonpanija metalliteollisuuteen

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Pöytyä Loimaa Turku Teollisuus/tuotanto

Kiinnostaako sinua pitkäaikainen työpaikka kokoonpanotyön parissa? Tässä sinulle erinomainen työmahdollisuus!

Etsimme asiakkaallemme Pöytyälle Kyröön kokoonpanijaa. Työtehtävänä on trukkihaarukoiden ja erilaisten nostolaitteiden kokoonpano sekä muut mahdolliset metallipajan työtehtävät. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa 40h/vko.

Odotamme sinulta:

  • Kiinnostusta metallialaan. Sinun ei tarvitse olla alan rautainen ammattilainen, vaan tässä työtehtävässä riittää, että perusteet ovat kunnossa, sillä työtehtäviin perehdytetään. Eduksi on, jos metallialan työkalut, kuten kulmahiomakone ja hitsauskone ovat tuttuja.

  • Hyvää työmotivaatiota

  • Suomen kielen taitoa

  • Aiempi kokemus tai koulutus metallialan kokoonpanotehtävästi sekä trukinajotaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen mielenkiintoisissa työtehtävissä, jossa palkkaus määrittyy oman osaamisen mukaan. Baronan työntekijänä käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja taustallasi vahvan organisaation tuki.

Jätäthän hakemuksen jo tänään, jos koet olevasi hakemamme henkilö! Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen pyrimme toteuttamaan haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelinhaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.