Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

B2B-myyjä Elisalle Tampereelle

Työpaikat / B2B-myyjä Elisalle Tampereelle

B2B-myyjä Elisalle Tampereelle

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Tampere Nokia Kangasala Ylöjärvi Lempäälä Orivesi Myyntitehtävät Toimistotyö Elisa Oyj- Yritysasiakkaat Telesales TRE

Elisa etsii tiimiinsä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tulevaisuuden yritysmyynnin asiantuntijoita. Oletko sinä uusi huippumyyjämme?

Elisan yritysmyyntiyksikössä on paikka auki myyntinälkäiselle tulevaisuuden huippupelaajalle!

Yritysmyyjänä pääset tutustumaan Elisan laajaan tuote- ja palvelutarjontaan, jonka avulla autat yrityksiä heidän liiketoimintojensa kehittämisessä. Kontaktoit sekä uusia että nykyasiakkaita, jotka koostuvat 1-19 henkilöä työllistävistä suomalaisista yrityksistä.

Sinun ei tarvitse olla vielä valmis yritysmyynnin ammattilainen. Työelämään vastikään siirtyneet tulevaisuuden kyvyt tai kypsemmät alanvaihtajat ovat erinomaisia hakijoita, sillä työsuhteen alussa on kattava ja pitkä perehdytys. Tärkeintä kiinnostus asiakasta kohtaan ja oma halu onnistua.

Me tarjoamme:

• Kattavan kehityspolun myyntityön ammattilaiseksi: työt alkavat palkallisella perehdytysjaksolla, jonka jälkeen sinua sparraillaan valmentavalla esimiestyöllä pitkin työuraasi

• Loistavat etenemismahdollisuudet: Kun olet edennyt uusista asiakkaista nykyasiakkaisiin, voit edetä vielä yritysten vastuuhenkilöksi, joka suunnittelee oman myyntitavoitteensa toteutumisen

• Mahtavan työilmapiirin ja avuliaat huippukollegat: Meillä viihdytään ja Elisa on useasti valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon mm. Great Place to Work -tutkimuksessa

• Säännöllinen työrytmni arkipäiviin sijoittuvassa työssä moderneissa, juuri valmistuneissa toimistotiloissa: Sijaitsemme aivan Tampereen Ratinan kauppakeskuksen vieressä. Etätyö on mahdollista työsuhteen edetessä. Viikonloput ja pyhät siis vapaita!

• Motivoivan palkkauksen: Takuupohjapalkan lisäksi pääset tienaamaan kannusteita ja lasketun keskiarvon mukaan uudet myyjät ovat tienanneet keskimäärin 16€/h. Päästyäsi vauhtiin, voit tienata jopa 2500-3000 € kuukaudessa

Hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja tehtävään valitusta teetetään henkilöturvallisuusselvitys, luottotietotarkastus sekä huumetestaus, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiseen.

Työsopimus tehdään Baronan kanssa ja olet Elisalla vuokratyöntekijänä. Meillä nautit vuokratyöntekijänäkin ison talon hyvistä eduista ja sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtävässä ja tulevaisuudessa tulla palkatuksi suoraan Elisalle.

Seuraava myyntiryhmä aloittaa 30.3.2021, joten jos kiinnostuit paikasta, laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla! Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti etäyhteydellä.

Tsekkaa täältä, sopisitko Elisan tiimiin: https://www.youtube.com/watch?v=p8xSLuoh66A&t=?