Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Myyntikoordinaattori Baronalle Fuengirolaan

Työpaikat / Myyntikoordinaattori Baronalle Fuengirolaan

Myyntikoordinaattori Baronalle Fuengirolaan

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät Barona Fuengirola

Barona on pohjoismainen henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Toimintaamme ohjaa rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla. Baronan palvelukeskus Espanjan Fuengirolassa työllistää jo yli 220 asiakaspalvelualan osaavaa asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista.

Etsimme joukkoomme uusia myynnin edistämisen ammattilaisia!

Päämiehiemme jatkuvan kasvun varmistamiseksi etsimme useampaa uutta tähtipelaajaa New Business puolellemme vastaamaan B2B-puolen asiakkuuksiemme myynnin edistämisestä Pre-Sales ammattilaisen roolissa.

Pre-Sales ammattilaisemme on myyjän paras kaveri. Teemme tiiviisti yhteistyötä myynnin sekä markkinoinnin kanssa. Otamme vastuun monikanavaisesta liidien hankinnasta ja hallinnasta. Pääsääntöisesti työsi koostuu siitä, että etsit markkinasta potentiaalisia asiakkaita, sovit tapaamisia, tunnistat sekä käsittelet liidejä ja samalla ylläpidät ja päivität asiakasdataa. Ottamalla vastuun myynnin alkupäästä, autamme asiakkaitamme olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja annamme myyntihenkilöstölle vapauden keskittyä myyntiin ja olemassa olevan asiakaskunnan säilyttämiseen.

Olemme avainasemassa asiakkaan kasvussa, joten kaikessa tekemisessämme korostamme asiakaslähtöisyyttä sekä laatua ennen määrää. Laatulupauksiamme työllemme on se, että jokainen kohtaaminen on positiivinen markkinointiteko.

Inhouse Group Oy edustaa myynnin tulevaisuutta. Uskomme, että lopulta kohtaamiset ratkaisevat pelin ja siksi koko liiketoimintamme on keskittynyt tutkimaan, kehittämään ja tuottamaan Suomen parhaita asiakaskohtaamisia digissä, luurissa ja livenä.

Olemme olemassa, jotta ihmiset voisivat rakastaa myyntiä. Siksi keskitymme tuottamaan asiakkaillemme parhaat elämykset ja myynnin tulokset. Tarjoamme alan parhaille myynnin osaajille syyn rakastaa työtään.

Tarjoamme sinulle:

• Motivoivan ja kannustavan palkkiomallin, jossa omaan tuloansioon on helppo vaikuttaa ilman bonuskattoa!

• Säännöllisen työajan (klo 7-15 arkisin)

• Avoimen ja positiivisen työympäristön

• Mielenkiintoisia asiakkuuksia

• Mahdollisuuden taitotason sekä työtehtävien kehittämiseen

• PARHAAT työkaverit ja voittavan joukkueen

Edellytämme sinulta:

• Tunneälyä ja kykyä heittäytyä

• Sisua ja pitkäjänteisyyttä

• Sitoutumista

• Omatoimisuutta

• Positiivista nälkää

• Kykyä omaksua erilaisia digityökaluja ja järjestelmiä, jotka tukevat modernia myyntiä ja työtäsi

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Katso myös webinaarimme "Usein kysytyt kysymykset" osoitteesta https://youtu.be/MqEVD91kUbI .

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäesimies Niina Karjalainen perjantaina 12.3. klo 14-15 ja maanantaina 15.3. klo 10-11 Suomen aikaa numerossa +34 671 460 960 tai muina sähköpostitse niina.karjalainen@barona.fi