Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sairaanhoitaja, Siuntion kunta, vuodeosasto

Työpaikat / Sairaanhoitaja, Siuntion kunta, vuodeosasto

Sairaanhoitaja, Siuntion kunta, vuodeosasto

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Siuntio Lohja Espoo Inkoo Kirkkonummi Helsinki Terveydenhuolto/sosiaaliala Siuntion kunta

Tervetuloa Siuntioon! Etsimme iloista ja osaavaa sairaanhoitajaa Siuntion 20-paikkaiselle vuodeosastolle. Sinulle on tarjolla merkityksellinen työ sekä mahdollisuus vaikuttaa ratkaisevasti kuntalaisten hyvinvointiin. Lukaise teksti alta alta ja laita sen jälkeen nopeasti hakemusta tulemaan, koska haluamme kuulla sinusta lisää!

Sairaanhoitajana Siuntion kunnassa pääset kehittämään terveyspalveluiden toimintaa yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Tiiviissä työyhteisössä jokaisen ääni tulee kuuluviin, ja saat mahdollisuuden vaikuttaa asioihin konkreettisesti. Työpisteesi sijaitsee Siuntion keskustassa lähellä palveluita ja liikenneyhteyksiä.

Työhösi sairaanhoitajana kuuluu mm. hoitotyön ja lääkehoidon suunnittelu, seuranta sekä erilaisten hoitotoimenpiteiden- ja tutkimusten tekeminen. Työ on vastuullista, ja tehtävässä menestyminen edellyttää potilaslähtöistä asennetta. Monipuolisessa ympäristössä pääset työskentelemään sekä yksin että yhdessä. Kaksikielisessä työyhteisössä saat myös oivan mahdollisuuden kehittää omaa ruotsin osaamistasi.

Sinulle tarjotaan kattava perehdytys työhösi sekä ammatillinen tuki työtehtävissä onnistumiseen.

Siuntion kunnan työntekijöille tarjotaan myös tukea hyvinvointiin ottamalla huomioon toiveet työvuorosuunnittelussa. Henkilöstöetuina saat käyttöösi lounasedun, kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Lisäksi Siuntiossa sinua odottaa osaava sekä energinen työyhteisö. Voit tarvittaessa suorittaa myös lääkeluvan.

Mikäli mietit muuttoa rauhalliseen Siuntioon, niin voit saada apua myös asunnon hankinnassa.

Tehtävä edellyttää terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista sairaanhoitajan laillistusta. Edellytämme myös tartuntalain määrittämää rokotussuojaa. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti, ja toimessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.