Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Autolasiasentaja kesäksi Saloon

Työpaikat / Autolasiasentaja kesäksi Saloon

Autolasiasentaja kesäksi Saloon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Salo Teollisuus/tuotanto Asennus/huolto Tuulilasivarikko Oy

Haemme nyt Carglassille kesätyöntekijää Salon toimipisteeseen! Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät. Töitä tehdään päivävuorossa arkena.

Asentajana otat kopin korjaamolle saapuvasta asiakkaasta, ja hoidat sekä autonlasin vaihdon, että asiakkaan kohtaamisen ammattitaidolla ja innolla. Voimme opettaa sinulle autonlasinvaihdon, mutta emme asennetta ja motivaatiota. Haluat tehdä työsi hyvin, siedät myös kiireisempiä työjaksoja ja omaat huolellisen ja reippaan otteen työtäsi kohtaan. Työssä viihtyäksesi, tulee sinun omata aitoa kiinnostusta myös asiakaspalvelutyöhön.

Sinulla voi olla aiempaa kokemusta autopuolen tai muista asennustehtävistä, olennaisinta on kuitenkin halu oppia ja työskennellä juuri tämän alan osaajana. Työ vaatii B-ajokorttia.

Hakemuksien käsittely aloitetaan jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Työt alkavat toukokuun aikana ja kestävät elokuun loppuun saakka.

Mikäli sinulle heräsi tässä vaiheessa tehtävästä kysymyksiä, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan henkilöön Linda Nevanpää 0503080932, linda.nevanpaa@barona.fi.

Jos olet hakemamme työhön tarttuva kesätyöntekijä lähetäthän hakemuksesi hakulomakkeen kautta rekrytoinnista vastaavan Baronan työnhakujärjestelmään (Hakemaan pääset oheisen linkin kautta).

Salitunkatu 2, 24100 Salo