Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Varastotyöntekijä

Työpaikat / Varastotyöntekijä

Varastotyöntekijä

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Teollisuus/tuotanto

Omaatko aikaisempaa työkokemusta tavaran vastaanotosta tai muista varastotehtävistä? Etsimme Espoon alueella sijaitseville asiakkaillemme henkilöitä varaston vastaanottotehtäviin.

Haemme Espoossa toimivalle yhteistyökumppanillemme varastotyöntekijää päivävuoroon määräaikaiseen työsuhteeseen. Vastaanotossa vastaat saapuvan materiaalin vastaanotosta ja kirjaamisesta toiminnanohjausjärjestelmään sekä operoit ja ylläpidät trukkeja. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen varastotöistä ja trukilla ajamisesta, sekä etenkin kokemuksesta toiminnanohjausjärjestelmän käyttämisestä.

Etsimämme henkilö omaa kyvyn oppia uutta esimerkiksi trukin, nostimien sekä työkalujen turvallisesta käytöstä ja käsittelystä. Tietoteknisten perustaitojesi tulee olla hyvällä tasolla. Työssäsi tulet kommunikoimaan paljon erilaisten ihmisten kanssa, eikä englannin kielen osaamisestakaan ole haittaa. Työntekijänä olet järjestelmällinen, huolellinen sekä omaat silmää yksityiskohdille. Luonnollisesti olet myös oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen päätöksentekoon.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän mielenkiintoisessa työympäristössä. Työt kestävät alkuun elokuun loppuun, mutta hyvin työssään pärjäävälle työntekijälle on aito mahdollisuus myös töiden jatkumiselle määräajan jälkeen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Poikkeustilanteen takia toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.