Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Työpaikat / Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Teollisuus/tuotanto

Oletko näppärä käsistäsi ja pidätkö tarkkuutta vaativan työn tekemisestä? Etsimme Espoon alueella sijaitseville asiakkaillemme henkilöitä tuotannon kokoonpanotehtäviin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään tarkkuutta ja huolellisuutta vaativissa kokoonpanotehtävissä siisteissä, turvallisissa ja moderneissa tuotantotiloissa. Pääset kauttamme haastamaan itsesi uuden alan oppimisessa tai kehittämään jo olemassa olevaa osaamistasi vastaavanlaisista tehtävistä.

Työtehtävät koostuvat muun muassa elektroniikkalaitteiden kokoamisesta käsin ja sähkökäyttöisten työkalujen ja juotoslaitteiden avulla, valmiiden laitteiden tarkastamisesta ja testaamisesta sekä tuotteiden pakkaustehtävistä. Aikaisempi kokemus tuotannon kokoonpanotehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Samoin teknisen alan koulutus esimerkiksi sähkö- ja elektroniikka-asentajan opinnot katsotaan eduksi. Tehtävät sopivat hyvin niin vastavalmistuneille kuin kokeneemmillekin osaajille. Kokoonpanotehtävissä tarvittavaa sorminäppäryyttä sinulle on voinut kertyä myös esimerkiksi harrastusten kautta, joissa kokoat laitteita tai käytät erilaisia työkaluja.

Työskentelet kauttamme täysipäiväisesti määräaikaisessa työsuhteessa päivävuorossa. Työsuhde on aluksi muutaman kuukauden määräaikaisuus Baronan kautta, mutta hyvin työssään pärjäävillä on mahdollisuus myös pidempikestoisempaan työsuhteeseen. Työt ovat pitkälti seisomatyötä ja voivat sisältää myös raskaita työvaiheita, joten toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista, sillä tehtäviin opastetaan suomeksi. Lisäksi englannin kielitaito on eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi meille välittömästi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme avoimet paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Poikkeustilanteen takia toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.