Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Sähkölaitteiden kokoonpanija

Työpaikat / Sähkölaitteiden kokoonpanija

Sähkölaitteiden kokoonpanija

Höh - harmillista! Haku tähän työpaikkaan on jo päättynyt.


Espoo Teollisuus/tuotanto Eaton Power Quality Oy

Haemme yhteistyökumppanillemme Eaton Power Quality Oy:lle UPS-laitteiden kokoonpanijaa Pohjois-Espooseen päivävuoroon määräaikaiseen työsuhteeseen.

Eatonilla valmistetaan eri kokoluokan UPS-laitteita (8 - 1200kva), joita käytetään useissa tarkoituksissa niin maalla kuin merellä. Pääset työskentelemään näiden laitteiden parissa kokoonpanotyössä, jota johdetaan lean-periaatteiden mukaisesti. Työtehtävät sisältävät laitteiden kokoamista, tarkastamista ja testaamista sekä valmiiden tuotteiden pakkaamista.

Etsimämme henkilö on tarkkaa, oma-aloitteinen, tiimityötaitoinen ja turvalliset työskentelytavat sisäistänyt. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen elektroniikka-alan kokoonpanotehtävistä sekä sähkö- tai elektroniikka-alan koulutuksen. Töihin perehdytetään suomeksi, jonka lisäksi hyvä englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kokoonpanotyön energiatehokkaita ratkaisuja asiakkaalleen tarjoavassa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana kannustavaa porukkaa. Työt alkavat heti ja töitä on alkuun tarjolla elokuun loppuun asti, mutta toivomme sinulta valmiutta sitoutua töihin myös tämän jälkeen. Töitä tehdään päivävuorossa ma-pe, 40h/vko. Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen.

Jos koet olevasi oikea henkilö työllistymään Eatonille, jätäthän hakemuksesi meille pian! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Poikkeustilanteen takia toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta, topi.peltoluhta@barona.fi

Koskelontie 13, 02920 Espoo