Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Haussa kesäduuni? Katso kaikki avoimet paikat täältä!

Palkkahallinnon harjoittelija

Työpaikat / Palkkahallinnon harjoittelija

Palkkahallinnon harjoittelija

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Taloushallinto/tilintarkastus Barona Teollisuus Oy

Haemme palkkahallinnon harjoittelijaa Tikkurilan toimipisteeseen Teollisuus -liiketoiminnan palkanlaskentatiimiin. Tehtävä soveltuu esimerkiksi tradenomiopiskelijalle.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä perehtymään vaativiin palkanlaskennan tehtäviin johtavassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä. Työtehtäviisi kuuluvat palkanlaskenta ja erilaiset palkanlaskennan avustavat tehtävät. Tarkempi työnkuva muotoutuu kykyjesi ja toiveidesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja ammattitaitoisessa seitsemän hengen tiimissä!

Työtehtävät vaativat tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomiopiskelija), englannin kielen taitoa ja O365 ohjelmistojen osaamista (erityisesti Excel ja Outlook).

Työt alkavat joustavasti, viimeistään toukokuun aikana. Tehtävä on kokoaikainen ja tehtävässä on mahdollisuus etätyöhön sekä joustaviin työaikoihin. Noudatamme henkilöstöpalvelualan työehtosopimusta. Lisätietoja tehtävästä antaa palkkahallinnon esihenkilö Caroline Hultman p. 050-4523015, parhaiten tavoitettavissa 9.3. klo 13-14 ja 16.3. klo 13-14

Ratatie 11, 01300 Vantaa